Resultaten (5)
maandag verzonden
The best of SuriMAM cooking
Op zoek naar de soul van de Surinaamse keuken
2023 || Hardcover || Aretha Waal e.a. || Luitingh Sijthoff
The best of SuriMAM Cooking is een tongstrelende hommage aan de Surinaamse eetcultuur en gerechten van de drie iconische zussen.
Op veler verzoek komt nu de vijfjarige-jubileumeditie van SuriMAM Cooking. De zussen Waal vertellen hun tori: het verhaal over hun liefde voor koken. Ze nodigen je uit smakelijke Surinaamse gerechten te bereiden, en voeren je mee met de liefde en de saamhorigheid van de Surinaamse cultuur. Met tongstrelende klassiekers zoals pom, gevulde roti, gele pesiesoep, tomto...
maandag verzonden
Mi casa Peru
80 recepten uit de Peruaanse keuken
Hardcover || Katinka Lansink Dodero || Luitingh Sijthoff || met inkijkexemplaar
Ontdek de rijke keuken van Peru in dit Peruaanse kookboek van Katinka Lansink Dodero. Mak kennis met kleurrijke gerechten, comfortfood en cocktails, elk op smaak gebracht met prachtige verhalen. De recepten in Mi casa Peru zijn eenvoudig te bereiden, met ingrediënten die allemaal in de supermarkt te vinden zijn. Maak bijvoorbeeld groene bierrijst met eend, jackfruitnacho’s met salsa en natuurlijk diverse variaties op de Peruaanse trots ceviche – en beleef Peru op zijn puurst.
maandag verzonden
Cocina Nikkei
2023 || Hardcover || Katinka Lansink Dodero || Luitingh Sijthoff
De Peruaans-Japanse fusionkeuken, cocina Nikkei, vol visgerechten en heerlijke salsa’s is dé culinaire highlight van de grote wereldsteden. Nikkei-restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond – en niet zonder reden. Katinka Lansink Dodero dook in de rijke gastronomie en geschiedenis van deze keuken. Japanse immigranten brachten hun gerechten en kooktechnieken mee en bereidden deze met beschikbare ingrediënten, wat tot heerlijke nieuwe smaken leidde. Denk aan gerechten om bij te w...
maandag verzonden
NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
2019 || Hardcover || Najat Kaanache || Luitingh Sijthoff
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
maandag verzonden
An An Vietnamese Familierecepten
Recepten, verhalen en tradities uit Mai's geboorteland
Hardcover || Mai Nguyen || Luitingh Sijthoff || met inkijkexemplaar
Schuif aan bij Mai Nguy?n en laat je betoveren door haar recepten in dit Vietnamese kookboek. Haar gerechten zijn onweerstaanbaar, gezond en geschikt voor iedere thuiskok. Doe je tegoed aan tachtig tongprikkelende snacks en maaltijden, zoals tom rim (gesauteerde, gekaramelliseerde garnalen), th?t kho tàu (gestoofd buikspek in kokoswater) en hành tím phí (gefrituurde sjalotten).
In An An deelt Mai (ook bekend van MasterChef) de aangrijpende gebeurtenissen die zij als Vietnamese bootvluchte...