Zoekfilters

Verschijningsjaar
2023 (2)

Resultaten (3)

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Steak met Stijn

100 resto's en hun keukengeheimen

2023 || Paperback || Stijn Baert || Ertsberg

Zowel op woensdag als op zondag stond tijdens de jeugd van Stijn Baert steak-friet op het menu. De liefde voor het gerecht is hem dus met de paplepel ingegoten. En een steakfriet gaan eten is voor hem al jaren hét decor om vriendschap te consumeren. Bij voorkeur met een rum-cola zero erbij. De voorbije jaren schuimde Stijn het land af op zoek naar de beste steak-friet.Wat maakt de fijnste zaken zo bijzonder? Waar proef je het beste vlees? Waar de lekkerste frietjes? Bovendien vroeg hij de ch...

22,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Lekker

Een gastronomische satire in 22 gangen

2022 || Paperback || Bruno Vanspauwen || Ertsberg

Vier vrienden besluiten rond de eeuwwisseling om het geld dat ze in hun leven verdiend hebben, te verbrassen aan de meest exquise spijzen en dranken.

Ze vertrekken op een ‘nooit eindigende queeste naar nieuwe smaaksensaties’. Net op dat ogenblik wordt de almacht van de Franse gastronomie doorbroken door een opeenvolging van nieuwe culinaire hypes en trends.

Ze reizen doorheen twee decennia van culinaire geschiedenis, waarin ze de meest kleurrijke personages ontmoeten, eindeloos mijmeren ov...

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Verbeterd recept

Waarom je te veel ultrabewerkt voedsel eet en hoe dat anders kan

2023 || Paperback || Eva Kestemont || Ertsberg

Natuurlijk weet je al dat ultrabewerkt voedsel niet de gezondste keuze is. Toch eet je het vermoedelijk veel vaker dan je denkt (ja, ook dat gezond ogend potje humus is ultrabewerkt), en dat kan een probleem worden. Wetenschappelijk onderzoek linkt ultrabewerkt eten en drinken immers steeds overtuigender aan allerlei ernstige gezondheidsproblemen, van hart- en vaatziekten tot mentale stoornissen.Journalist Eva Kestemont schrapte een maand lang al het fabrieksvoedsel uit haar menu en deed een ...