Resultaten (9)
morgen verzonden
Alles wat u wilde weten over lamsvlees / druk 1
Paperback || Wouter Verbree || Brave New Books || met inkijkexemplaar
Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer één product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang ...
morgen verzonden
Het campingkookboek
2019 || Paperback || Tiff Easton e.a. || Veltman Uitgevers B.V.
Boordevol heerlijke recepten voor avontuurlijk kamperen - of u nu een weekendje weggaat, op het strand kampeert, een festival bezoekt of kampeert met een grote groep.
85 gerechten die geschikt zijn voor de hele familie en die allemaal bereid kunnen worden op een gasbrander, een barbecue en een open vuur.
Supereenvoudige aanwijzingen, boodschappenlijstjes en tips om optimaal te genieten van het buitenshuis koken.
morgen verzonden
Sexy food / druk 1
negenenzestig prikkelende gerechten
2013 || Paperback || Machtelt de Vries e.a. || Lindonk & de Bres
'Verrukkelijke verleiding om niet
alleen je vingers bij af te likken'
Mies de Vries - hoofdredacteur Beaumonde
'Gerechten die door eenvoud en puurheid zeer smakelijk zijn en makkelijk te maken. Lust op
verschillende manieren!'
Ed van den Bor - Het Berg paviljoen, de proeftuin van Amersfoort
Sexy food in 69 recepten. Tongstrelend, zinnenprikkelend, spannend tot en met het laatste hapje. En bovendien... eenvoudig - samen - te bereiden. Hou je van smaakvol, avontuurlijk of lekker pikant? S...
morgen verzonden
Studentenkookboek
Paperback || Essen || Van Dishoeck
Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Ze...
morgen verzonden
Nooit geweten dat je goudsbloemen kan eten / druk 1
wetenswaardigheden over bloemen en planten uit je directe omgeving
2013 || Paperback || Anneke Bleeker || Succesboeken
Anneke Bleeker heeft als doel om door middel van haar boeken, lezingen
en wandelingen zoveel mogelijk mensen te inspireren, en open te staan
voor al die gewassen en kruiden die letterlijk 'in het wild', in een goede
omgeving om ons heen groeien. Als men hier voor openstaat, zullen
velen ontdekken hoe wij onze dagelijkse maaltijden gezonder kunnen
maken en gezelliger kunnen presenteren.
Zo ontstaat er ook een enthousiasme om hiermee in de eigen keuken
aan de slag te gaan.
Dan zullen onze maa...
morgen verzonden
The art of fruitcarving / druk 1
Paperback || Ramiro Put || Brave New Books
Over Fruitcarving
Waarom u zou moeten leren fruitcarven
Voor het Wauw- effect dat het op mensen heeft. Elke keer weer staan de monden open van verbazing hoe het toch mogelijk is om dit te maken. Kinderen die het fantastisch vinden en niet kunnen wachten om zelf een muis te maken uit een peer.
Ik kwam er dan ook achter dat uitleggen zonder het te laten zien erg lastig is. Een instructieboekje of handleiding is daarom wel zo handig.
De meeste inspiratie heb ik opgedaan door reizen door Azi...
morgen verzonden
De chilipeper
2013 || Paperback || Fred de Vries e.a. || Flevodruk Harlingen B V
Steeds meer liefhebbers van pittig voedsel verbouwen hun eigen chilipepers
Niet alleen is dat een leuke hobby, maar het is tegelijkertijd ook een onderdeel
van een aantal wereldwijde trends, onthaasting en terug naar de natuur.
Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een eigen moestuintje, waar men naast heerlijke verse kruiden als tijm, basilicum of koriander vaak ook chilipepers en tomaten voor eigen gebruik probeert te kweken. Zelfs zonder tuin is het nu mogelijk om te kunnen genieten van p...
morgen verzonden
Bleeker*Nooit geweten dat je duizendblad kan eten
Paperback || Anneke Bleeker || Succesboeken.nl
Dit boekje is nummer vier in de 'Nooit geweten ...' serie.Elk deeltje beschrijft diverse gewassen en één soort is eruit gelicht; de naam is in de titel verwerkt en de foto staat op de cover.Eetbare gewassen uit eigen omgeving, er zijn er zoveel, er is zoveel over te schrijven en mee uit te voeren; vandaar dat er steeds een deeltje verschijnt.Het is in het gebruik niet deel 1, 2, 3, of 4, allen bevatten andere informatie.Deze boekjes zijn geschikt voor iedereen die het belangrijk acht zijn o...
morgen verzonden
De veiligheid en schadelijkheid van E nummers / druk 1
2013 || Paperback || Yvonne van den Berg e.a. || Van Lindonk & de Bres Special Projects || met inkijkexemplaar