Zoekfilters

Verschijningsjaar
2023 (2)

Resultaten (3)

20,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De wereldgeschiedenis in twaalf bonen

2023 || Hardcover || Joël Broekaert || Atlas Contact

Bonen: een heel sexy reputatie hebben ze niet. Toch heeft dit oeroude gewas op cruciale momenten de loop van de geschiedenis bepaald. De Italiaanse schrijver Umberto Eco stelde zelfs dat bonen onze beschaving gered hebben. Over de bescheiden boon zijn talloze verhalen te vertellen. De grenzeloos nieuwsgierige culinair schrijver en historicus Joël Broekaert dook diep in deze geschiedenissen en brengt in dit boek zijn mooiste verhalen bijeen. Ze vertellen hoe de boon de mens vanaf diens vroegs...

38,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bij Bijdendijk thuis

Dagelijkse kost voor iedereen

2021 || Hardcover || Joris Bijdendijk e.a. || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Maandagochtend: rennen, vliegen, springen, de kinderen moeten naar school. Een snel ontbijt van melk en granen, en filterkoffie voor Joris zelf. Het échte eetplezier vindt plaats op andere momenten. In dit kookboek neemt chef-kok Joris Bijdendijk je mee in wat er zoal thuis op tafel verschijnt.

Pompoensoep op een snelle dinsdagavond, woensdag hazelnootpasta maken voor op een boterham, couscous royale op de vrijdag, de zaterdag beginnen met een luxe broodje haring en ’s avonds uitpakken met...

39,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Librije. Het recept

2023 || Hardcover || Joël Broekaert || Uitgeverij WBOOKS

Het Zwolse sterrenrestaurant De Librije weet zich al dertig jaar op hoog gastronomisch niveau te handhaven. Met inmiddels eenzelfde sterrenstatus werken eigenaren Jonnie en Thérèse Boer onvermoeibaar en met schijnbaar onuitputtelijke inspiratie en motivatie aan hun levenswerk. Wat is het geheime recept van hun succes?

In De Librije | Het recept nemen culinair publicist Joël Broekaert en fotograaf Gijs Dragt ieder op eigen wijze een kijk in de keuken van Jonnie en Thérèse. Gijs Dragt volg...