Zoekfilters

Resultaten (3)

29,95
Leverbaar vanaf 14 mei
+
Bestel

Het Ultieme Bier- en BBQboek

De lekkerste barbecuegerechten met en bij bier

2024 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Uitgeverij Pig Butts

BIER IS EEN WELKOME GAST BIJ ELKE BARBECUE. JEROEN HAZEBROEK EN HARRY HAVINGA, SAMEN MEER DAN 60 JAAR BARBECUE-ERVARING, COMBINEREN IN DIT BOEK HUN LIEFDE VOOR GRILLEN EN BROUWEN. DE VUISTREGEL IS: JE MAAKT HET GERECHT MET HET TYPE BIER DAT JE ERBIJ ZOU WILLEN DRINKEN.

Met 'Het Ultieme Bier- en BBQboek' ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om de perfecte match met het gebrouwen goud te vinden. Of dat nu de populaire beer can chicken is of een brisket met koffie en dubbel bier. Auteurs J...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek

De lekkerste op houtvuur gemaakte gerechten

2023 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Uitgeverij Pig Butts

Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur.

Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!

'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een...

7,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 7,59
+
Bestel

BeterBBQ - Groots grillen op de gas-bbq

2021 || Hardcover || Jeroen Hazebroek e.a. || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

De gasbuitenkeuken wordt vaak alleen voor het grillen van stoere steaks en burgers gebruikt. Je steekt hem aan als je thuiskomt en het is een snelle, fijne manier om dagelijks van de barbecue te eten. Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een grootse kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten. Hazebroek en Elenbaas gebruiken in dit boek alle ...