Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

2023 || Hardcover || Eke Mariën e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pa...

38,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis

2019 || Hardcover || Eke Mariën e.a. || Nijgh & Van Ditmar

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, word je vanzelf een betere kok en krijg je meer controle in de keuken. Met dat idee maken Eke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk. Of het nu gaat om het bakken van de ultieme biefstuk, het frituren van de lekkerste friet of het vangen van aroma’s in sauzen.

Mariën en Groenewold nemen zeventien processen die aan de basis liggen van het koken onder de loep. Elk van deze processen (Maillard-reacti...