Zoekfilters
Resultaten (3)
morgen verzonden
Diner
Een jaar samen aan tafel
2021 || Hardcover || Barbara Serulus e.a. || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar
In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.
Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.
De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en and...
morgen verzonden
Fizz
A Beginner's Guide to Making Natural, Non-Alcoholic Fermented Drinks
2019 || Paperback || Barbara Serulus e.a. || BIS Publishers || met inkijkexemplaar
Fermentation produces fantastic non-alcoholic drinks. Think of a fresh and tart kombucha, a thirst-quenching water kefir, or an earthy beet kvass…they all fizz with healthy bacteria and they all surprise you with their complex taste. More and more, you’ll see these drinks offered in top restaurants and cocktail bars. But you can also make them yourself.
Fermented drinks, with their natural sparkle and slightly yeasty taste, are a great alternative to wine or beer. They are perfect for th...
morgen verzonden
Bruis
Fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken
2019 || Paperback || Barbara Serulus e.a. || BIS Publishers || met inkijkexemplaar
Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.
Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken
een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil...