Wijn en dranken (103)

33,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

The World Atlas of Coffee

From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed

2022 || Hardcover || James Hoffmann || Mitchell Beazley

This ultimate guide to coffee contains comprehensive details on the beans and brews of more than 35 countries.

24,95
Leverbaar vanaf 12 september
met 5% korting 23,70
+
Bestel

Coffee Creations

90 delicious recipes for the perfect cup

2024 || Hardcover || Celeste Wong || Veltman Distributie Import Books

A comprehensive collection of 90 straightforward and delicious coffee recipes for everything from hot and iced coffees to cocktails and coffee baking.

24,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Wine Folly Masterclass

2021 || Paperback || Madeline Puckette e.a. || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Wine Folly Masterclass is de uitgebreidere wijngids en zit bomvol nieuwe informatie voor wijnliefhebbers.

Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle vinologen en liefhebbers die hun wijnkennis op een leuke en praktische manier willen vergroten.

De oorspronkelijke uitgave Wine Folly is uitgegroeid tot een ware sensatie, dankzij de inventieve, overzichtelijke manier om alles over wijn te leren. De nieuwe Wine Folly Masterclass is de perfecte gids voor iedereen die zijn wijnkennis verder ...

19,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Wat je als whiskyliefhebber moet weten (5e)

350 essentiële feiten, tips en whiskywetenswaardigheden

2022 || Paperback || Hans Offringa || Karakter Uitgevers B.V.

GEHEEL HERZIEN EN UP TO DATE

350 essentiële feiten, tips en whiskywetenswaardigheden

Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat, water, graan en gist, is het toch de meest complexe en mysterieuze drank ter wereld die op veel verschillende manieren geproduceerd, geproefd en gedronken kan worden.

In Wat je als whiskyliefhebber moet weten neemt Hans Offringa je mee in de wereld van de whisky. Met 350 wetenswaardigheden geeft hij zeer complete en nuttige informatie over whisky voor zowel...

25,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Bio(dynamische) en natuurlijke wijn

Logisch!, dynamisch!, natuurlijk?

2018 || Hardcover || Jasper Van Papeghem || Exhibitions International || met inkijkexemplaar

Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te hinken. Biowijn, dat is toch troebele wijn die niet zo fris ruikt? In sommige restaurants kiezen jonge sommeliers inderdaad al eens voor heel bizarre wijnen met een niet meteen appetijtelijke neus, maar er zijn heus wel heerlijke ontdekkingen...

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Dessertwijnen

Paperback || Rudolf Pierik || U2pi BV || met inkijkexemplaar

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten).

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 20...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,49
+
Bestel

High Cocktails

Psychoactive non-alcoholic cocktails

2021 || Hardcover || Noah Tucker e.a. || Terra || met inkijkexemplaar

High Cocktails is het eerste boek dat 20 alcoholvrije psychoactieve cocktailrecepten samenbrengt, ontwikkeld door chef-koks Noah Tucker en Anthony Joseph, in samenwerking met vier van 's werelds beste mixologen. Met exclusief onderzoek naar enkele van 's werelds meest interessante psychoactieve planten en de alchemie die betrokken is bij het maken van high cocktails. Een team van mediamakers startte in samenwerking met chefs Noah en Tony enkele jaren terug het project High Cuisine, waarbij de...

28,74
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Wijn in de diepte, diepte in de wijn / druk 1

Paperback || Raymond van Oudshoorn || Brave New Books

Marcel de Groot (le Grand) is de hoofdrolspeler in dit verhaal. Het speelt zich af in het departement Charente-Maritime rondom de plaatsen La Rochelle en Royan.

Marcel is een Nederlandse man die destijds geëmigreerd is naar Frankrijk. Hij is een wijnkenner en heeft naam en faam gemaakt tijdens zijn carrière op de wijnafdeling van een supermarkt. Hij is onderaan de ladder begonnen en heeft zich opgewerkt tot een belangrijk persoon in Wijnland. Door al zijn escapades is hij een vooraansta...

19,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Zelf wijn maken van fruit en vruchten

Paperback || Jan Veenstra || Uitgeverij Heijink || met inkijkexemplaar

Zelf wijn maken van fruit en vruchten.

Voor de beginnende en gevorderde wijnmaker.

Een mooie hobby, om te doen, over te praten en van te genieten.

Duidelijke uitleg, mooie illustraties en vele wijn maak recepten.

Door Jan Veenstra.

25,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Wijnweekends in België

Ontdekken, proeven, genieten op en rond 20 wijndomeinen

Hardcover || Toni De Coninck || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar

Het gaat goed met de wijnproductie in België. In tien jaar tijd is die verzesvoudigd en de kwaliteit van de wijn wordt alsmaar beter. Op dit moment is al bijna zeshonderd hectare grond met wijnstokken beplant. Verwacht wordt dat dit cijfer de volgende jaren gestaag omhoog zal gaan.

Meer en meer wijnbouwers investeren in een wijnbeleving en bouwen moderne kelders en gastvrije ontvangruimtes. Wijnbouw vormt stilaan een onderdeel van het veelzijdige toeristische aanbod in ons land, zeker als j...