Zoekfilters

Taal
Engels (3)
Verschijningsvorm
Paperback (3)

Technische wetenschappen algemeen (4)

120,95
Levertijd: 21 werkdagen
+
Bestel

Rules of Thumb for Maintenance and Reliability Engineers

2019 || Paperback || Ricky Smith e.a. || Elsevier

Helps engineers instill knowledge on a daily basis, to do their jobs and to maintain and assure reliable equipment to help reduce costs. This book includes graphs, charts, calculations, tables, curves, and explanations, and basic rules of thumb that engineers working with equipment will need for basic maintenance and reliability of that equipment.

15,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 14,73
+
Bestel

De menselijke maat / Druk 7

een studie over de relatie tussen gebruiksmaten en menselijke afmetingen, bewegingen en handelingen

2007 || Paperback || A.J.H. Haak || IOS Press BV

Bij het ontwerpen van gebouwen heeft men voortdurend te maken met maten die zijn afgeleid van de afmetingen van het menselijk lichaam. Wij vinden deze menselijke maten of veelvouden hiervan terug in de afmetingen van onderdelen van gebouwen, zoals trappen, deuren, keukens en voorwerpen die zijn bestemd voor het gebruik door mensen.Om te voorkomen dat iedere ontwerper opnieuw deze maten zelf moeten opmeten is dit boekje. 'De menselijke maat', samengesteld. In deze uitgave worden niet alleen de...

80,06
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

An Introduction to Computational Fluid Dynamics

The Finite Volume Method

2020 || Paperback || H. Versteeg e.a. || Athenaeum Uitgeverij

Provides coverage of Computational Fluid Dynamics (CFD) codes within the context of the underlying theory, giving the reader an appreciation of CFD and its numerous engineering applications. This work includes coverage of the fundamentals of Large-Eddy Simulation (LES) and Direct Numerical Simulation (DNS) techniques.

87,95
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Food Physics

Physical Properties - Measurement and Applications

2007 || Hardcover || Ludger Figura e.a. || Springer

This is the first textbook in this field of increasing importance for the food and cosmetics industries. It is indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries. It describes the principles of food physics starting with the very basics - and focuses on the needs of practitioners without omitting important basic principles.

It will be indispensable for future students of food technology and foo...