Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Eten en drinken algemeen (2)

39,99
Leverbaar vanaf 17 september
+
Bestel

Restaurant De Kas

Uit de grond op het bord

2021 || Hardcover || Jos Timmer e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.

Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.

39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

The Greenhouse

Plant to plate

2021 || Hardcover || Jos Timmer e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

In the centre of Amsterdam lies a unique oasis:

Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant

in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table

restaurants and welcomes guests from all over the world.

Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer

have been serving beautiful produce grown in their

Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster.

Take a look behind the scenes of Restaurant

De Kas and get inspired by over 80 recipes putting

vegetables in the spotlight.

...