Zoekfilters
Dieet- en voedingsleer (10)
morgen verzonden
Evidence-based voedingsleer. Eten en weten
Paperback || Patrick Mullie || Maklu, Uitgever
De voedingswetenschap is zeer complex. Boodschappen die bedacht zijn door marketingafdelingen van grote bedrijven en commerciële vermageringsdiëten, zaaien verwarring bij de consument.
De wetenschap wil er het fijne van weten. Wat is zeker waar en wat is zeker niet waar? Op welke vragen heeft de wetenschap tot dusver geen antwoord? Misschien is ze zich van bepaalde vragen nog niet eens bewust? De auteur wil zo veel mogelijk vragen beantwoorden, evidence based, zodat de antwoorden juist zijn....
morgen verzonden
Gezond eten, langer leven. Het mediterrane model
Paperback || Patrick Mullie || Maklu, Uitgever
Over het boek
Er wordt veel geschreven over voeding, het ene al meer of minder waar dan het andere. Daarom moet orde op zaken worden gesteld. Praten en schrijven over voeding is inderdaad niet gemakkelijk. Velen houden van sensatie, zeker als dat financieel interessant is, terwijl de wetenschap dat juist niet doet. Maar voeding is geen exate wetenschap en iedereen heeft zowat zijn eigen wijsheid. Ik eet, dus ik weet. Voedingsdriehoeken, schrijven, zandlopers volgen elkaar op als voedingsmodel...
morgen verzonden
Informatorium voor voeding en diëtetiek
2015 || Paperback || Majorie Former e.a. || Bohn Stafleu van Loghum
Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.
In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:- Chemische voedselveiligheid- Levensmiddelenwetgeving- Mineralen en spoorelementen- Orale voeding...
morgen verzonden
Informatorium voor voeding en dietetiek
Paperback || Majorie Former || Bohn Stafleu van Loghum
Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:
- Het beroep van diëtist; positie, beroepsuitoefening en taken.
- Voedingscoaching met NLP
- Osteop...
morgen verzonden
Informatorium voor Voeding en Diëtetiek
dieetleer en voedingsleer
Paperback || Majorie Former || Bohn Stafleu van Loghum
Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.
In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:- Diabetes mellitus bij mensen van Marokkaanse of Turkse afkomst- Voedingsmiddelentabellen- Voedin...
morgen verzonden
Een snellere stofwisseling en u wordt fit, energiek & slank
inclusief 100 recepten
Paperback || Paul van Mackelenbergh || Brave New Books
Jarenlange ervaring als sportmasseur, en beoefening van diverse sporten heeft mij de kennis opgeleverd, waarmee ik 14 kilo ben afgevallen in 8 weken.
Gezonde mensen kunnen dit met het gevorderden programma met een paar eenvoudige aanpassingen in hun dagelijkse gewoonten bereiken.
Een burnout die mijn leven ernstig in de war heeft gegooid, heeft aangetoond dat het resultaat door dit programma eenvoudig kan worden behouden. Echter stoppen met beweging, heeft een negatief effect, waardoor de spi...
morgen verzonden
Eet je gezond!
praktische tips voor je voeding tijdens en na de Panchakarmakuur
Paperback || Ina Allard || Brave New Books
“De fysieke toestand van het zenuwstelsel wordt gevoed en in stand gehouden door het proces van eten, drinken en de ademhaling.â€
“De kwaliteit van het voedsel heeft daarom veel te maken met de kwaliteit van de geest.â€
“Het is daarom aan te raden een geregelde gewoonte te maken van juist eten en drinken en een juiste mate van handelen.â€
- Aanhalingen uit De Wetenschap van het Zijn en de Kunst van het Leven van Maharishi Mahesh Yogi
De Panchakarmakuur geeft...
morgen verzonden
Levenslang Gezond Slank
de basis: kennis, vaardigheden en recepten
Paperback || Britta Nijhuis || Mijnbestseller.nl || met inkijkexemplaar
Levenslang gezond slank is en levensstijl, gebaseerd op calorieën tellen. Uiteraard is calorieën tellen alleen niet genoeg, je hebt ook kennis en vaardigheden nodig. Maar om te beginnen heb je eerst maar eens goede recepten nodig die je zonder te laten hongeren of iets te ontzeggen blij en slank maken.
Dit alles vind je in dit boekje. Met meer als 60 recepten, calorielijsten gesorteerd op eetmomenten en de nodige tips en hulpmiddelen om de beginfase door te komen, kom je tot een stabiel en ...
morgen verzonden
Informatorium voor voeding en diëtetiek
2015 || Paperback || Majorie Former e.a. || Bohn Stafleu van Loghum
Het Informatorium voor voeding en dietetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en dietetiek. Dit standaardwerk voor iedere dietist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficient antwoorden op vragen vindt over voeding en dietetiek.
In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:- Methodisch handelen- Eenduidig taalgebruik bij het diagnostisch en therapeutisch handelen van de dië...
morgen verzonden
Informatorium voor Voeding en Diëtetiek - supplement 86
2015 || Paperback || Majorie Former e.a. || Bohn Stafleu van Loghum
Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.