Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
morgen verzonden
Mosterd / druk 1
zelf mosterd maken en koken met mosterd
Paperback || Erik Hermkens || Brave New Books
Mosterd: iedereen kent het. Maar hoe wordt mosterd gemaakt? Welke mosterdsoorten zijn er? Hoe is mosterd ontdekt? De antwoorden vindt u in dit boek. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf mosterd kunt maken. Voor een gemakkelijke start kunt u kiezen uit de vele voorbeeld recepten. Foto's maken alles duidelijk zodat u in een handomdraai een verrassende nieuwe mosterd op tafel kunt zetten!
morgen verzonden
Het Tibetaanse kookboek / druk 1
ontdek de Tibetaanse keuken en cultuur
Paperback || Erik Hermkens || Brave New Books
Met dit boekje in de hand ontdekt U de boeiende geschiedenis van de eeuwenoude Tibetaanse cultuur. Daarnaast leert U alles over de Tibetaanse keuken met haar bijzondere eetgewoontes en ingrediënten.
De Tibetaanse keuken kunt U het beste verkennen door een aantal van deze recepten te proberen. Alle recepten zijn gebaseerd op ingrediënten, die in Nederland of België goed verkrijgbaar zijn en bovendien in elke Westerse keuken te bereiden.