Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (3)
morgen verzonden
Lekker genieten van wild
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled pork van wild zwijn, damhertsteak, wildbruschetta of chili con ree - dit boek bewijst hoe veelzijdig de wildkeuken kan zijn. Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.
morgen verzonden
Lekker ijs zelf maken
De beste recepten zonder ijsmachine
2021 || Hardcover || Camilla HAMID || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Met de recepten in dit boek maak je het lekkerste ijs met slechts een paar ingrediënten en zonder ijsmachine. Snel, eenvoudig en toch romig: het kan! Maak kennis met verrassende combinaties zoals mascarpone-ijs met frambozenswirl of munt-chocolade-ijs. Heb je zin in zoet maar geen zin in de extra calorieën? Wat dacht je van ijs van zoete aardappel of kokosijs met banaan? En als het tijd is om te serveren, maak je de hoorntjes en toppings helemaal zelf.
morgen verzonden
Zin om te bakken
klassieke en originele recepten om je vingers bij af te likken
Hardcover || Trish Deseine || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je ...