Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
xVerschijningsvorm: Hardcover
xVerschijningsjaar: 2018
xNUR: Eten en drinken algemeen
xUitgever: Het Zwarte Schaap
13,50
Levertijd: 3 werkdagen
Ja, dát was lekker!
Koken in de jaren vijftig en zestig
Hardcover || Frank Noë || Het Zwarte Schaap
Het leven in de jaren na de oorlog was simpel en overzichtelijk. En dat gold ook voor wat we aten. Kaantjes op brood. Lammetjespap. Bloemkool met een deksausje. Macaroni met SMAC en tomatenpuree. Dat laatste was dan ook het meest exotische wat op tafel werd gezet. Het was vaderlandse kost wat we aten. De griek, de japanner, de vietnamees? Dat waren nog gewoon buitenlanders, geen restaurants. Van olijfolie had niemand gehoord, of het moest zijn dat je er ontzettend van aan de dunne raakte. Klo...
13,50
Levertijd: 3 werkdagen
Kookboek van Zeeland
Alikruiken, mosselen, babbelaars en andere Zeeuwse streekgerechten
Hardcover || Nelly De Zwaan || Het Zwarte Schaap