Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

13,50
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Ja, dát was lekker!

Koken in de jaren vijftig en zestig

Hardcover || Frank Noë || Het Zwarte Schaap

Het leven in de jaren na de oorlog was simpel en overzichtelijk. En dat gold ook voor wat we aten. Kaantjes op brood. Lammetjespap. Bloemkool met een deksausje. Macaroni met SMAC en tomatenpuree. Dat laatste was dan ook het meest exotische wat op tafel werd gezet. Het was vaderlandse kost wat we aten. De griek, de japanner, de vietnamees? Dat waren nog gewoon buitenlanders, geen restaurants. Van olijfolie had niemand gehoord, of het moest zijn dat je er ontzettend van aan de dunne raakte. Klo...

13,50
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Kookboek van Zeeland

Alikruiken, mosselen, babbelaars en andere Zeeuwse streekgerechten

Hardcover || Nelly De Zwaan || Het Zwarte Schaap