Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Over rook - het handboek voor warm & koud roken

het handboek voor warm en koud roken

Hardcover || Meneer Wateetons || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Het ultieme handboek over warm & koud roken!

In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je je hout (onder meer in de vorm van mot of snippers) laat smeulen. Uiteraard is er oo...

32,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Over rot

het handboek voor fermenteren

2019 || Hardcover || Meneer Wateetons || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'.

Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie!

Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, v...