Zoekfilters
› Kosmos Uitgevers (24)
› Carrera (18)
› Fontaine Uitgevers (12)
» Toon alle opties (17)
› Becht (9)
› Borgerhoff & Lamberigt... (7)
› Veltman Distributie Im... (7)
› Pelckmans (6)
› Lantaarn publishers (5)
› Luitingh Sijthoff (5)
› Nijgh & Van Ditmar (5)
› Manteau (4)
› Uitgeverij Pig Butts (4)
› Spectrum (3)
› Atlas Contact (2)
› Carrera culinair (2)
› Forte (2)
› Good Cook B.V. (2)
› Phaidon Press Limited (2)
› Veltman Uitgevers B.V. (2)
Resultaten (149)
maandag verzonden
Simpel & Puur
Glutenvrij en lactosevrij genieten was nog nooit zo makkelijk
2023 || Hardcover || Sanne van Lierop || Spectrum || met inkijkexemplaar
Puur koken, eten en bovenal: genieten
Simpel & Puur staat vol met meer dan 65 simpele, kleurrijke, echt makkelijke en bovenal lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten, lactose en- geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco’s met mangoavocadosalsa tot fluffy citroenpancakes met zelfgemaakte wildebessencompote, van groene shakshuka met pesto tot zoete aardappelbrownies. Niet alleen voor mensen met een voedselintolerantie of -a...
maandag verzonden
Every Day Vegan in 30 minuten
2023 || Hardcover || Lenna Omrani || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
In Every Day Vegan in 30 minuten, de allernieuwste hit van Lenna Omrani, zie je dat plantaardig koken niet alleen supermakkelijk en voor elke portemonnee is, maar ook nog eens razendsnel op tafel staat! Snelle salades, makkelijke burgers en broodjes, stevige stoofgerechten of iets lekkers uit de oven. Dit zijn je nieuwe favorieten voor door de week of in het weekend. Of je nu vegan, vega en flexi bent: ontdek het in deze nieuwe culi-hit van de meeste populaire vegan influencer van het moment.
maandag verzonden
De bijbel van de Libanese keuken
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul
2023 || Hardcover || Merijn Tol || Carrera
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten re...
maandag verzonden
Cocktailbijbel
Van klassiekers voor alle niveau's tot non-alcoholic en signature cocktails
2023 || Hardcover || Tess Posthumus || Carrera
In Cocktailbijbel leert Tess Posthumus je alles over het maken van de lekkerste cocktails. Naast alles over de ingrediënten vertelt ze waarom je welke glazen moet gebruiken en waarom garnering zo belangrijk is. Met meer dan 200 cocktailrecepten, met en zonder alcohol, laat Tess al haar geheimen zien.
maandag verzonden
Het koffieboek
Maak van je keuken je koffiebar
2023 || Hardcover || Charlene De Buysere || Lannoo
Koffie is alomtegenwoordig. Van een cappuccino 's morgens, over een filter bij het middagmaal tot een espresso na het avondeten; iedereen heeft zijn eigen koffieritueel. In dit boek leer je alles over de heerlijkste bonen en de beste zetwijzen. Of je nu een koffieleek bent, of een echte koffiesnob, met dit boek zal je thuis koffie kunnen maken zoals een echte barista.
maandag verzonden
Puur bbq
Easy gerechten voor barbecue en outdoor cooking
2023 || Hardcover || Zouterover B.V. e.a. || Lannoo
Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Nick en Kevin doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met respect voor het product. Hun recepten geven je een houvast, maar zijn nooit een exacte wetenschap: je maakt ze op gevoel en naar je eigen smaak. Alleen wat zout, of toch meer kruiding? Met of zonder een stukje vlees? Laat je verrassen door de combinaties, en geniet met volle teu...
maandag verzonden
Lang leve(n) gezond
Mijn complete handleiding om langer jong, fit en veerkrachtiger te blijven
2023 || Hardcover || Sandra Bekkari || Borgerhoff & Lamberigts
Met ‘Lang leve(n) gezond’ brengt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl hielp.
De laatste jaren verschenen er veel nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding, beweging en gezondheid. Die herleidde Sandra tot drie pijlers: gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen.
In deze heldere, praktische handleiding laat ze zien dat gezond leven veel ...
maandag verzonden
De groene smaakbijbel
De beste plantaardige combinaties, ideeën en recepten
2023 || Hardcover || Niki Segnit || Podium || met inkijkexemplaar
De vegetarische opvolger van bestseller 'De smaakbijbel'
De smaakbijbel van Niki Segnit is niet weg te denken uit de keuken van de gemiddelde thuiskok. Van Segnits bestseller zijn inmiddels dan ook ruim 35.000 exemplaren verkocht. Nu is er een vegetarische opvolger.
De groene smaakbijbel bespreekt 90 smaken, van boerenkool tot cashew en van granaatappel tot pistache. Elke smaak wordt gekoppeld aan complementerende andere smaken. Van klassieke combinaties, zoals honing en yoghurt, tot eigentijds...
maandag verzonden
Saus is de beste saus
een receptenboek
2023 || Hardcover || Hanne Lemmens || Pelckmans
Ben jij ook een sausmens én team ik-koop-geen-potjes? Dit is een verzameling van eigenzinnige recepten voor dips, dressings en warme sauzen die jouw gerechten een welverdiende oomph geven: van een pittige pesto tot een zachte Zuid-Franse pistou, van een met appelsienen doordrenkte zoete coleslaw uit Jordanië tot gewoonweg lasagnesoep (als je kan soppen, dan is het saus) en van de Kroatische ‘in eigen nat’ sensatie genaamd buzara tot een zelf uitgevonden koffieromige tiramisaus mét verk...