Resultaten (4)
morgen verzonden
Kookbijbels Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
2020 || Hardcover || Gertjan Kiers e.a. || Carrera || met inkijkexemplaar
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met e...
morgen verzonden
BBQ-sauzen, rubs en marinades
ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken
Hardcover || Steven Raichlen || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken. BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.Steven Raichlen geeft je in zijn bestseller meer dan 200 recepten voor de allerbeste marinades, rubs en sauzen. Leer hoe je zuur, olie en smaken in evenwicht kunt brengen in een marinade, zodat het vlees mals blijft en aan de buitenkant d...
morgen verzonden
¡kook!
Uitgekookte recepten voor een gezond(er) lichaam
2017 || Hardcover || Anna Kooiman e.a. || Mixcom Publish
Een kookboek dat lekker én slim is? Dat kookboek heb je nu in handen. !KOOK! is een culinair kookboek dat kennis lekker laat smaken. Het kookboek vult je receptenvoorraad aan met fantastische gerechten, vijzelt je medische voedingskennis op en laat je kennismaken met boeren en telers die je inspireren met hun hartstocht voor (h)eerlijk eten.
!KOOK! presenteert 64 recepten die werken - voor je hoofd, spieren en hart. Voor liefde en lust. Voor weerstand en kracht. Kennis smaakte nog nooit zo...
morgen verzonden
Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ
Hardcover || Steven Raichlen || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen.
• Meer dan 750 fullcolourfoto’s
• Meer dan 50 technieken
• Meer dan 100 recepten
• Talloze tips voor beginners en gevorderden
Steven Raichlen...