Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (4)

26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Eat this meat

70 unieke, eenvoudige vleesgerechten

2023 || Hardcover || Blendbrothers || Lannoo

In dit derde deel binnen de Eat this-reeks delen de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse hun liefde voor kwalitatieve ingrediënten met een een creatieve twist. Met hun jarenlange buitenlandse ervaring pimpen ze moeiteloos 45 eenvoudige bereidingen tot bijzonder smakelijke gerechten. Creatief, gedurfd en met vlees in de hoofdrol!

25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het beste Libelle Kookboek

100 succesrecepten voor elke dag

Hardcover || Libelle || Lannoo || met inkijkexemplaar

Libelle is jarig, en dat moet natuurlijk gevierd.

Hoe kan dat beter dan met een gloednieuw kookboek!Het kookteam van Libelle verzamelde 100 succesrecepten die alles hebben wat je van een Libelle recept mag verwachten: lekker en gezond, haalbaar en betaalbaar, voor elke dag en elke gelegenheid, gerechten die iedereen lust.Hapjes en voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, lunch en diner, vlees, vis en veggie: werkelijk alles komt aan bod.

Een Libelle kookboek vol inspiratie en met liefde gem...

27,99
Leverbaar vanaf 20 november
+
Bestel

Oats day long

70 havermoutrecepten van energiek ontbijt tot compleet diner

2024 || Hardcover || Anse Vanmassenhove e.a. || Lannoo

De voordelen van havermout zijn ontelbaar: het zit boordevol eiwitten, vezels, vitamine B en mineralen, het verlaagt je cholesterol en het risico op verschillende ziekten en het bevat géén gluten. En bovenal, het is superlekker en hot! In Oats day long brengen broer en zus Vanmassenhove, dé specialisten bij uitstek met tien havermoutbars, het verhaal van het buitengewoon interessante graan: waar het vandaan komt, welke soorten er zijn, hoe het bewerkt wordt, wat je er allemaal ...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Ons Bakboek

Meer dan 300 heerlijke recepten

Hardcover || KVLV || Lannoo || met inkijkexemplaar

Ons Bakboek bevat alle informatie die je nodig hebt om je te verdiepen in de bakkerskunst. De eerste uitgave verscheen al in 1990 en verkocht als zoete broodjes.In deze herziene versie krijg je meer dan 300 recepten, ingedeeld in handige hoofdstukken en voorzien van mooie, eigentijdse foto's. Van praktische stap-voor-stap recepten tot gebak uit de hele wereld, van heerlijke taarten tot een simpel wit brood: alles komt aan bod!