Resultaten (5)

27,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Onze aardappel / druk Heruitgave

Paperback || O.A. Corver || Edition Fac Simile

Onze aardappel is van de hand van Odilia Corver, auteur van Aaltje - Nieuw Nederlandsch kookboek. Het nieuwe Aaltje is het eerste moderne kookboek dat in Nederland verscheen. In Onze aardappel zijn 300 aardappelrecepten opgenomen.Herdruk van de originele uitgave uit 1893.

43,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Aaltje Nieuw Nederlandsch kookboek / Druk 17

Paperback || O.A. Corver || Edition Fac Simile

Elke huishoudschool had in de negentiende eeuw haar eigen kookboek. De bekendste titels zijn de Wanneé (Kookboek van de Amsterdamse huishoudschool) en Recepten van de Haagsche kookschool van A.C. Manden. Het nieuwe Aaltje van Odilia Corver is het eerste moderne kookboek dat in Nederland verscheen.

40,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Groot vegetarisch kookboek / druk 2

Paperback || J.M.J. Catenius-van der Meijden || Vrije Uitgevers, De

Het Groot vegetarisch kookboek van mevrouw J.M.J. Catenius van der Meijden, schrijfster van het vermaarde Groot nieuw volledig Oost-Indisch Kookboek. In Het Groot vegetarisch kookboek zitten 1001 recepten.

Herdruk van de tweede verbeterde druk uit 1918.

26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Indische rijsttafel / druk Heruitgave

Paperback || Francois Blom || Vrije Uitgevers, De

François Blom cuisinier te s-Hage is vooral vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst. Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw ook Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren. In deze facsimile-uitgave van De Indische rijsttafel: 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Groot nieuw volledig Indisch kookboek / Druk 4

1381 recepten voor de volledige Indische rijsttafel met een belangrijk aanhangsel voor de bereiding dier tafel in Holland

Paperback || J.M.J. Catenius-van der Meijden || Vrije Uitgevers, De

Het onvolprezen Groot nieuw volledig Oost-Indisch Kookboek. Reeds meer dan een eeuw: de Indische culinaire cultuur voor iedereen buiten Nederlands Oost-Indië toegankelijk gemaakt.