Resultaten (4)
Rules of Thumb for Maintenance and Reliability Engineers
2019 || Paperback || Ricky Smith e.a. || Elsevier
Helps engineers instill knowledge on a daily basis, to do their jobs and to maintain and assure reliable equipment to help reduce costs. This book includes graphs, charts, calculations, tables, curves, and explanations, and basic rules of thumb that engineers working with equipment will need for basic maintenance and reliability of that equipment.
maandag verzonden
De menselijke maat / Druk 7
een studie over de relatie tussen gebruiksmaten en menselijke afmetingen, bewegingen en handelingen
2007 || Paperback || A.J.H. Haak || IOS Press BV
Bij het ontwerpen van gebouwen heeft men voortdurend te maken met maten die zijn afgeleid van de afmetingen van het menselijk lichaam. Wij vinden deze menselijke maten of veelvouden hiervan terug in de afmetingen van onderdelen van gebouwen, zoals trappen, deuren, keukens en voorwerpen die zijn bestemd voor het gebruik door mensen.Om te voorkomen dat iedere ontwerper opnieuw deze maten zelf moeten opmeten is dit boekje. 'De menselijke maat', samengesteld. In deze uitgave worden niet alleen de...
An Introduction to Computational Fluid Dynamics
The Finite Volume Method
2020 || Paperback || H. Versteeg e.a. || Athenaeum Uitgeverij
Provides coverage of Computational Fluid Dynamics (CFD) codes within the context of the underlying theory, giving the reader an appreciation of CFD and its numerous engineering applications. This work includes coverage of the fundamentals of Large-Eddy Simulation (LES) and Direct Numerical Simulation (DNS) techniques.
Food Physics
Physical Properties - Measurement and Applications
2007 || Hardcover || Ludger Figura e.a. || Springer
This is the first textbook in this field of increasing importance for the food and cosmetics industries. It is indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries. It describes the principles of food physics starting with the very basics - and focuses on the needs of practitioners without omitting important basic principles.
It will be indispensable for future students of food technology and foo...