Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardback (2)
Hardcover (2)

(4)

17,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 17,05
+
Bestel

Nos kushina krioyo

Hardcover || Jurino Ignacio || Terrizzi

Antilliaans kookboek Nos Kushina Krioyo biedt de complete Antilliaanse keuken in 100 recepten. Het legt alle klassiekers uit de creoolse keuken op een duidelijke en fijne manier uit. Van ayaka tot pastechi en van stobá tot cashewtaart... alle traditionele gerechten uit de keuken van Aruba, Bonaire en Curaçao staan gegarandeerd in dit boek, voorzien van paginagrote foto's. De recepten zijn gemakkelijk te volgen, dus: succes gegarandeerd!

18,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 18,00
+
Bestel

Nos Kushina Moderno

Hardback || Jurino Ignacio || Terrizzi

Nos Kushina Moderno biedt een hedendaagse kijk op de Antilliaanse keuken. In dit boek lees je hoe de keuken van Aruba, Curaçao en Bonaire de afgelopen decennia is veranderd en welke invloeden daar bij zijn gekomen. Naast onze eigen recepten lees je in dit heerlijke kookboek verhalen (én geheime familierecepten) van 6 inspirerende Antillianen die zich in Nederland hebben gevestigd.

20,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 19,90
+
Bestel

Hé Dushi!

zoete recepten om indruk te maken

Hardcover || Jurino Ignacio || Terrizzi

In 'Hé Dushi' neemt Antilliaanse chef Jurino Ignacio je mee op suikerzoete reis. Van Caribische lekkernijen langs Ierse feestgerechten tot zijn persoonlijke favorieten. Koekjes, taarten en ander gebak... het boek staat vol met heerlijke, zoete gerechten waarmee je zeker indruk maakt. In navolging van zijn twee succesvolle Antilliaanse kookboeken, vind je in dit heerlijke bakboek de perfecte afsluiting van elk feestmaal of diner. Jurino's Antilliaanse roots komen in dit boek gedeeltelijk ter...

24,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 23,70
+
Bestel

De complete Antilliaanse keuken

300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao

Hardback || Jurino Ignacio || Terrizzi

Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, snoepgoed en hoofdgerechten - echt álles staat er in!