Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
maandag verzonden
Hét margriet Kookboek / Druk 23
Hardcover || Sonja van de Rhoer || Spectrum || met inkijkexemplaar
Al 75 jaar is Hét Margriet kookboek het basiskookboek.
Dit boek geeft duidelijk antwoord op vragen als: hoe kook je aardappelen, hoe maak je boontjes en hoe bak je een appeltaart? Daarnaast biedt het volop praktische informatie over groenten, kruiden en specerijen, wijnen, keukengereedschap en meer.
Met ruim duizend recepten uit onder andere de Hollandse, Italiaanse en Thaise keuken is er keuze genoeg voor doordeweekse gerechten én feestelijke maaltijden. Van bouillons en soepen...
maandag verzonden
Zout, vet, zuur, hitte
De vier elementen van goed koken
Paperback || Samin Nosrat || Spectrum || met inkijkexemplaar
'Al na één hoofdstuk in Zout, vet, zuur, hitte sta je anders te koken. Onmisbaar in elke keuken.' de Volkskrant
'Een van de tofste boeken van het afgelopen jaar.' Hiske Versprille, culinair journalist
Net als in haar gelijknamige Netflix-serie Salt Fat Acid Heat word je in dit boek door chef-kok en schrijver Samin Nosrat ingewijd in de geheimen van de kookkunst. Ze laat je zien hoe je met elk ingrediënt – overal en altijd – een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken...