Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

(3)

66,33
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 63,01
+
Bestel

Handboek Regeling voertuigen. Editie 2018 / Druk 4

permanente eisen en gebruikseisen

Paperback / softback || Hielke de Haan & Jan Willem Ooms || Sdu Overheid

Handhaven binnen het verkeersdomein is geen eenvoudige zaak. Er zijn veel wetten, besluiten, instructies en beleidsregels waar de handhaver mee te maken heeft en die kaders veranderen voortdurend. Het Handboek Regeling voertuigen helpt u bij het voorbereiden en uitvoeren van verkeerscontroles.

In het eerste deel van het handboek vindt u informatie over tal van onderwerpen die bij het controleren van voertuigen belangrijk zijn, zoals: een toelichting op het verbaliseren, ladingzekering, het w...

38,56
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 36,63
+
Bestel

Handleiding Confrontatie

Paperback || Adri van Amelsvoort || Sdu Overheid

De Handleiding Confrontatie bevat een volledige beschrijving van de verschillende vormen van confrontatie met personen, voorwerpen en overledenen. Elke vorm wordt volledig besproken met vermelding van de voor- en nadelen ervan, gevolgd door de richtlijnen en werkinstructie van die vorm. In meerdere hoofdstukken wordt aangegeven wat de diepere achtergronden van de richtlijnen en werkinstructies zijn en waarom het volgen ervan zo belangrijk is.

Deze handleiding is een standaardwerk voor iedere...

75,58
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 71,80
+
Bestel

Politie Almanak. Editie 2018-2019

Sdu Overheid

Handboek voor de Politie in haar gehele omvang, de Rechterlijke Macht, de Gemeentebesturen en verdere Overheidsorganen.

De Politie Almanak wordt jaarlijks geactualiseerd. Ook nu weer is een groot aantal wijzigingen verwerkt. Er is extra moeite gedaan om de nieuwe politieorganisatie juist weer te geven.

Aan de totstandkoming van deze uitgave is de uiterste zorg besteed. Voor informatie die nochtans onvolledig of onjuist is opgenomen, aanvaarden uitgever en redactie geen aansprakelijkheid.

De ...