Zoekfilters

Auteur
Willeke Brouwer (2)
Verschijningsjaar
2020 (12)
2018 (6)
2014 (4)
» Toon alle opties (3)
2015 (3)
2017 (3)
2016 (2)

(94)

82,50
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 78,38
+
Bestel

Bijbel (WV) in leer met goudsnee, rits en koker (zwart)

Royal Jongbloed

De Willibrordvertaling is een bekende katholieke bijbel. Nu bevat het assortiment ook luxe Willibrordbijbels. Deze uitgave wordt zowel gesierd door een zwartleren omslag met rits, als door goudsnee op de pagina. Verpakt in een koker.

99,50
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 94,53
+
Bestel

Bijbel Willibrordvertaling

Hardback || Royal Jongbloed

Deze luxe editie van de Willibrordvertaling heeft een omslag van rood leer, en is voorzien goudsnede, duimgrepen en rits. De bijbel wordt geleverd in een koker.

14,90
Leverbaar vanaf 19 januari
met 5% korting 14,16
+
Bestel

Overschrijfbijbel Spreuken en Prediker

Willibrordvertaling

Paperback / softback || Royal Jongbloed

De Overschrijfbijbel is een meditatieve en creatieve manier om de Bijbel te lezen. Deze nieuwe uitgave van de Bijbel brengt de eeuwenoude teksten nog dichterbij de lezer. De ervaring leert: door regelmatig een tekstgedeelte over te schrijven, krijgen de woorden opeens meer kracht en betekenis. Bekende zinnen en verhalen komen op een nieuwe manier tot leven.

Deze serie bevat de uitgaven:

Overschrijfbijbel Psalmen (ISBN 9789061732143)

Overschrijfbijbel Spreuken en Prediker (ISBN 9789061732181)

...

57,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 54,15
+
Bestel
45,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 42,75
+
Bestel

Huwelijksbijbel wit (HSV)

Hardback || Royal Jongbloed

De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze witte huwelijkseditie heeft een hardcover en het formaat 16 x 24 cm.

55,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 52,25
+
Bestel

Bijbel (HSV) - vivella groen

Herziene Statenvertaling | 10x15 cm | met koker

Royal Jongbloed

Bijbel in Herziene Statenvertaling met vivella omslag en fraaie indruk van bladnerfmotief. Het vivella omslag voelt prettig aan en is enigszins buigzaam. De Bijbel wordt geleverd met een bijpassende koker en is 10x15 cm. Handzaam om mee te nemen.

139,95
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 132,95
+
Bestel

Studiebijbel (HSV) - luxe editie

Herziene Statenvertaling

Hardback || Royal Jongbloed

Limited edition Studiebijbel in Herziene Statenvertaling. Luxe editie met leren, flexibele band. Duurzaam een slijtvast, een waardevol cadeau!

De Studiebijbel bevat de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen van de Bijbel.

13,95
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 13,25
+
Bestel

Een Bijbel zonder Ark

columns over de Bijbel in gewone taal

Hardcover || Matthijs de Jong || Royal Jongbloed

De Bijbel in Gewone Taal (BGT) is door velen positief ontvangen. Maar deze nieuwe vertaling van de Bijbel roept ook vragen op. Bijvoorbeeld:

- Waar is de ark van Noach gebleven?

- Waarom is in Genesis 1 'de geest van God' veranderd in 'een hevige wind'?

- 'Scheppen' is toch niet hetzelfde als 'maken'?

- Kan dat wel, 'sorry' in de Bijbel?

Veertig lichtvoetige columns geven antwoord op deze en veel andere vragen rond de Bijbel in Gewone Taal. Samen geven ze een goed beeld van de manier waarop de ver...

5,95
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 5,65
+
Bestel

Mijn liefde voor jou zal nooit verdwijnen

Nederlands Bijbelgenootschap || Royal Jongbloed

Deze kaartenset bevat 15 kaarten met bijbelteksten over de liefde uit de Bijbel in Gewone Taal. De kaarten kun je versturen of bijvoorbeeld mooi neerzetten thuis of op het werk. Sommige kaarten bevatten een opdracht om de tekst toe te passen in je eigen leven. De verpakking is een bewaardoos en een lijst ineen. Leuk om cadeau te geven of te krijgen!

17,95
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 17,05
+
Bestel

Bijbel (NBV) Paperback

Royal Jongbloed

De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is een vertaling vanuit de bronteksten van de Bijbel in hedendaags, natuurlijk Nederlands. Het is een interconfessionele vertaling, gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) en de Katholieke Bijbelstichting (KBS) in samenwerking met Vlaamse partnerorganisaties. De NBV streeft een evenwicht na tussen 'brontekstgetrouwheid' en 'doeltaalgerichtheid'. De oorspronkelijke tekst van de Bijbel is zo getrouw mogelijk overgezet naar woorden en zinsconstructies ...