Zoekfilters

Verschijningsjaar
2018 (3)
Verschijningsvorm
Hardback (2)
Paperback / softback (2)

(5)

23,23
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 22,07
+
Bestel

Proef Bier

36 smaakvolle bieren met 36 heerlijke gerechten

Hardback || Arvid C. Bergström || Koken met Krullen

Genomineerd voor de GOUDEN PINT 2015

Proef Bier van kok en biersommelier Arvid Bergström, in zijn eerst verschenen boek 'Proef BIER' combineert hij 36 voornamelijk Nederlandse en Belgische bieren met 36 gerechten, met tips om gerechten naar eigen smaak aan te passen. Op deze manier wordt koken met bier en het vinden van mooie bier-spijs combinaties binnen het bereik gebracht van de Nederlandse bierliefhebber.

14,25
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 13,54
+
Bestel

Bier en Oliebollen

Paperback / softback || Arvid C. Bergström || Koken met Krullen

14,25
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 13,54
+
Bestel

Bier en Aardappel

Paperback || Arvid C. Bergström & Marko Teseling || Koken met Krullen

Bier en Aardappel

JA, BIER EN AARDAPPEL!

Aardappel?

“Ik eet eigenlijk nooit aardappels" zei ze, terwijl ze nog een handje chips at. En bij doorvragen, “Ja, ik eet ze ook graag gefrituurd en als gebakken aardappels, ook zijn ze lekker uit de oven of van de barbecue. Oh ja, en natuurlijk in stamppot!!“

Velen weten niet dat je er ook fantastische salades, soepen en taarten mee kunt maken! Aardappel is zo veelzijdig.

Al deze gerechten vragen natuurlijk om een goed bieradvies van Intern...

25,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 23,75
+
Bestel

Bier aan Tafel / Druk 2

voor vier seizoenen bier & koken

Hardback || Arvid C. Bergström, Marko Teseling & R.L. Heistein || Koken met Krullen

15,50
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 14,73
+
Bestel

Bier en Barbecue

Paperback / softback || Arvid C. Bergström, Daan Hamoen & Bernd Beersma || Koken met Krullen

‘Bier en Barbecue’ is het zesde kookboek van internationaal biersommelier Arvid Bergström. In dit nieuwe boek staan heerlijke barbecuegerechten met bijpassende bieren. De gerechten zijn ideeën voor op en bij de barbecue.

Voor dit boek kreeg Arvid hulp van Daan Hamoen en Bernd Beersma. Daan is teamcaptain bij de Rokende Règâhs en Bernd is een fanatiek barbecueër, naast zijn ander grote passie brouwen voor de Kleine Beer Brouwerij.

In dit kookboek staan heerlijke gerechten om samen me...