Zoekfilters

Resultaten (5)

21,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Idulfania

Brecht Evens

Hardcover || Brecht Evens || Exhibitions International

Absurd, nonsensicaal soms, poëtisch, feeëriek met een randje, guitig als kwajongensstreken. “Idulfania”, meer dan een wonderlijk bevreemdend land...ooit in opdracht gemaakt voor Brussel deze week, nu zijn deze schone mopjes terug gebundeld.

25,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Walvisbibliotheek

Judith Vanistendael & Zidrou

2021 || Hardcover || Judith Vanistendael e.a. || Exhibitions International

33,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Eugeen van Mieghem (1875-1930)

Antwerpen rond 1899

Hardcover || Erwin Joos || Exhibitions International

In dit boek beschrijft conservator Erwin Joos het jeugdwerk van Eugeen Van Mieghem (1875-1930) tussen 1894 en 1905. Aan de hand van 645 afbeeldingen geeft het een uniek overzicht van de evolutie onder de invloed van beroemde tijdgenoten als Munch, Steinlen, Forain en Toulouse-Lautrec. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de invloed van de literaire-anarchistische vereniging De Kapel waar hij in contact kwam met schrijvers en figuren als o.a. Frans Franck, Frederik van Eeden, Stijn Streuvels,...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Havensmaken

2021 || Hardcover || Bart De Clerck e.a. || Exhibitions International || met inkijkexemplaar

Wie zijn hand in de Schelde steekt, staat in contact met de hele wereld. De Haven van Antwerpen brengt dit in de praktijk met een kookboek vol smaken uit de vier windstreken. 25 nationaliteiten waarmee de Antwerpse haven nauwe contacten onderhoudt, stellen met trots het lekkerste uit hun land voor. De Noorse dokwerker, de Israëlische CEO, de Turkse expediteur, de Congolese matroos,… ze zijn allemaal even trots op de gerechten uit hun vaderland. En dat willen ze graag delen met elkaar. Sma...

32,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Pintxos uit Bretagne

2022 || Hardcover || Joris Delanghe e.a. || Exhibitions International

'Tapas & Pintxos uit Bretagne' is gebaseerd op de wereldberoemde eetcultuur van San Sebastian. Dit boek is een ontmoeting tussen twee culinaire topregio's : Bretagne en Baskenland, aangevuld met smaken die we proefden tijdens onze culinaire ontdekkingstochten. Je vindt in dit kookboek tapas, pintxos en raciones terug. Een tapa is een aperitiefhapje dat bij een drankje wordt aangeboden. Een pintxo of pincho is bewerkelijker dan een tapa, het heeft een persoonlijke signatuur. En een ración is ...