Zoekfilters
Resultaten (19)
maandag verzonden
Cocktailbijbel
Van klassiekers voor alle niveau's tot non-alcoholic en signature cocktails
2023 || Hardcover || Tess Posthumus || Carrera
In Cocktailbijbel leert Tess Posthumus je alles over het maken van de lekkerste cocktails. Naast alles over de ingrediënten vertelt ze waarom je welke glazen moet gebruiken en waarom garnering zo belangrijk is. Met meer dan 200 cocktailrecepten, met en zonder alcohol, laat Tess al haar geheimen zien.
maandag verzonden
De bijbel van de Libanese keuken
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul
2023 || Hardcover || Merijn Tol || Carrera
Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma'moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken. In De bijbel van de Libanese keuken neemt Merijn Tol je mee op reis door alle regionale keukens die het land rijk is. Van de uithoeken van het land tot aan de vruchtbare Beqaa vallei, de schitterende bergdorpen en het altijd bruisende Beiroet. Met meer dan 230 bekende klassiekers, vergeten re...
maandag verzonden
Welmoed's wilde keuken
2023 || Hardcover || Welmoed Bezoen || Carrera
Welmoeds wilde keuken is een verzameling van alles wat het leven lekker maakt. Ik laat zien hoe je in een recordtijd een heerlijke maaltijd op tafel zet en leer je álle tips, trucs en kooktechnieken die ik dagelijks gebruik. Ook laat ik zien hoe je een flinke collectie lang-houdbare smaakbommen aanlegt waarmee je werkelijk alles hoog op smaak krijgt en laat ik zien wat je allemaal in het groen kunt plukken en wat je daar zoal mee kunt maken.
maandag verzonden
Eenpansbijbel
2023 || Hardcover || Julius Jaspers || Carrera
Een eenpansgerecht, de naam zegt het al, is een gerecht dat volledig uit één pan komt, dus geen garnituren kent, hooguit een smaakmaker ernaast (olie-saus-crunch). In eenpansbijbel ligt de nadruk op gemak, niet zo zeer op snelheid. Ondanks een pan zit in de meeste recepten de schijf van vijf. Weinig werk en vooral gezond!
maandag verzonden
Succesvolle afvallers diëten niet
Van alleen worteltjes wordt niemand blij
2023 || Hardcover || Mieke Kosters || Carrera
Niemand kan een leven lang afzien. Dat houd je simpelweg niet vol. Wil je echt afvallen en die kilo's voorgoed verliezen, dan is het essentieel dat je ontdekt dat afvallen heel leuk is en nog lekker bovendien.
Omdat het helemaal niet gaat om wel of geen wijntje drinken, wel of geen chocola of een keer chips eten. Jij mag alles! Dat doen slanke mensen ook.
Het gaat erom dat je de macht over je eetgedrag én gewicht weer terugpakt.
Kies voor de aantrekkelijkste versie van jezelf.Wil jij jezelf wee...
maandag verzonden
Overgang
Eten als medicijn
2023 || Hardcover || Janneke Vreugdenhil e.a. || Carrera
In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog dr. Dorenda van Dijken uit wat je zelf kunt doen om gezond ouder te worden en welke rol voeding hierbij speelt - ook als je wel degelijk last hebt van overgangsklachten. Met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag, de hele dag door, lekker eten. Want wie gezond wil leven, hoeft zeker niet in te leveren op smaak.
maandag verzonden
Bakbijbel
2023 || Hardcover || Rutger van den Broek || Carrera || met inkijkexemplaar
Met meer dan 130.000 verkochte exemplaren is Bakbijbel dé klassieker onder de kookboeken. Al 8 jaar lang hét standaardwerk over bakken. In deze geheel herziene editie staan nieuwe recepten, alles is aangepast naar deze tijd en ook de vormgeving is helemaal nieuw!
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarna...
maandag verzonden
Inmaak- en fermenteerbijbel
Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha
2023 || Hardcover || Simone van Thull || Carrera || met inkijkexemplaar
Van augurk tot ingemaakte bietjes en van zuurkool tot kimchi en kefir. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
maandag verzonden
Hart
Eten als medicijn
2023 || Hardcover || Janneke Vreugdenhil e.a. || Carrera
In Eten als Medicijn: hart legt cardioloog dr. Janneke Wittekoek uit wat de verschillen zijn tussen het mannenhart en het vrouwenhart en hoe je gezonde keuzes kunt leren maken die niet alleen nu, maar ook op de langere termijn van levensbelang zijn: laat voeding je medicijn zijn om hartproblemen te voorkomen en laat je medicijn gezonde voeding zijn om je hart beter te maken. Met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag, de hele dag door, lekker eten. Want wie gezond wil leven,...
maandag verzonden
Bakplaatbijbel
Oneindig veel makkelijke recepten voor doordeweeks en showstoppers voor in het weekend
2023 || Hardcover || Janneke Philippi || Carrera || met inkijkexemplaar
Bakplaatbijbel is hét naslagwerk voor iedereen die elke dag makkelijk, maar vooral hartstikke lekker wil koken
In Bakplaatbijbel van Janneke Philippi vind je meer dan 230 makkelijke recepten die je na een korte voorbereiding alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Van hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk hartstikke veel vega tot aan hartige plaattaarten, plaatbroden en zalige zoetigheden. Ook geeft Janneke tips voor het koken voor feestjes en grote gezelschappen, recepten voor ...