Zoekfilters

Verschijningsvorm
Paperback / softback (2)

(5)

10,45
Levertijd: 3 dagen
met 5% korting 9,93
+
Bestel

Gif in en om het huis

Paperback / softback || Rachel Frély || Bouillon Culinaire Journalistiek

Gif in en om uw huis

We hebben dagelijks met gifstoffen te maken. Van de 18 miljoen giftige verbindingen die de chemici kennen, zijn er in de geïndustrialiseerde wereld meer dan 72 000 in gebruik. Ze zijn overal: bestrijdingsmiddelen in tuinen en op akkers; cosmetica en schoonmaakmiddelen, bekledingsstoffen, meubels en bouwmaterialen in huis; in kleding, in het plastic van vooral verpakkingen, flessen en speelgoed.

Additieven in ons eten, ftalaten, dioxinen, bisfenol A, computerchips... Hee...

11,50
Levertijd: 3 dagen
met 5% korting 10,93
+
Bestel

Wat zit er in uw eten? (Heruitgave)

Paperback || Corinne Couget & Will Jansen || Bouillon Culinaire Journalistiek

Dit gidsje geeft waarschuwende informatie over de E-nummers en chemische toevoegingen in uw dagelijkse levensmiddelen, ijs, zuivel, snoep en fris- en fruitdranken. De essentie van voeding is dat ze levenskracht geeft. Producenten stoppen allerlei chemische toevoegingen in ons eten voor de smaak, kleur, structuur of conservering. Dat vraagt van het lichaam extra energie om te verwerken . Soms zelfs meer dan er aan energie binnenkomt. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Veel wetenschappers melden h...

20,95
Levertijd: 3 dagen
met 5% korting 19,90
+
Bestel

De zelftemmer

Hardback || Will Jansen || Bouillon Culinaire Journalistiek

Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journ...

18,00
Levertijd: 3 dagen
met 5% korting 17,10
+
Bestel

bouillon! voorjaar 2020

leesvoer voor lekkerbekken

Bouillon Culinaire Journalistiek

INHOUD:

De smaak van onze sla, tekst Will Jansen

Het geheimzinnige vruchtei, tekst Mohammed Benzakour

Een feestmaal in de woestijn, tekst Jacques Meerman

Soep tegen de storm, tekst Kathy Mathys

Leve het wijnplankje, tekst Nicolaas Klei

Pasta alla Norma, tekst Fredie Beckmans

Het gaat om de ja graag-vraag, tekst Will Jansen

Geen revolutie, geen restaurant, tekst Will Jansen

Een portie alligator, tekst Jurriaan van Eerten

De symfonie van Myawaddy, tekst Thieme Hermans

Proost! Op je gezondheid!,...

18,00
Levertijd: 3 dagen
met 5% korting 17,10
+
Bestel

bouillon! zomer 2020

leesvoer voor lekkerbekken

Paperback / softback || Bouillon Culinaire Journalistiek

De coverfoto is van Yaroslav Danylchenko.

INHOUD:

De zeevrouwen van Japan > tekst Caroline van Ommeren

Lekker Fred > tekst Susette Brabander

Overvloed en honger aan de Nijl > tekst Jacques Meerman

Koninklijke soep > tekst Mohammed Benzakour

Boerenkost > tekst Erika De Stercke, schilderij Tjalf Sparnaay

Sterft de Zwijgende Dooreter uit? > tekst Jan Schulp

Honderd dingen > tekst Will Jansen

Noord Franse wijnen > tekst Nicolaas Klei

Het geheim van het restaurant > tekst Onno Kleyn

De gulzige k...