Zoekfilters
Resultaten (7)
maandag verzonden
Eumefius
2023 || Paperback || Nicolas Marichal || Borgerhoff & Lamberigts
How many ways can you fall down a well, slip on a banana peel or step in a turd?There are eighty, preferably in a combination. Eumefius, an anti-hero, undergoes it all without words.Op hoeveel manieren kan je in een put vallen, over een bananenschil uitglijden of in een drol trappen?Het zijn er tachtig, liefst in een combinatie. Eumefius, een antiheld, ondergaat het allemaal zonder woorden.
maandag verzonden
Guestology 2.0
2022 || Paperback || Vincent Vermeulen || Borgerhoff & Lamberigts || met inkijkexemplaar
Vincent Vermeulen, oprichter en directeur van School for Butlers & Hospitality, is binnen zijn familie de vierde generatie die zijn sporen verdiende in de hospitality- sector. Na zijn carrière als butler, die hem een wereldwijd netwerk van onder andere sterrenrestaurants en internationale luxemerken opleverde, richtte hij School for Butlers op in Brugge. Het duurde echter niet lang of bedrijven vroegen zijn hulp bij het verbeteren of zelfs invoeren van de hospitalitymindset. Dat resulteerde ...
vandaag verzonden
The Canon of Flanders in 60 windows
2024 || Hardcover || Borgerhoff & Lamberigts
maandag verzonden
Weird things in Brussels
2023 || Paperback || Cato Beljaars || Borgerhoff & Lamberigts
Brussels is considered the de facto capital of the European Union. But Brussels is also the capital of Belgium and, as such, the unofficial capital of surrealism.
This has not escaped the notice of twenty-something Cato Beljaars. With an eye for peculiarities and a well-functioning camera, she roams the streets of the not very clean society of Brussels, recording absurdity, humour, creativity and joyful chaos.
The book of Maven
A Story behind noble meat craft
2023 || Hardcover || Borgerhoff & Lamberigts
In no time nestelde het Antwerpse vleesrestaurant Maven zich in de hoogste toppen van de Belgische culinaire scene. Al voor het derde jaar op rij stijgt het unieke totaalconcept van horecaondernemer Wim Van der Borght, ‘vleespaus’ Luc De Laet en chef-creatief Jules Koninckx in de prestigieuze lijst 101 World’s Best Steak Restaurants (plaats 33!). Een prestatie van jewelste!
In tijden waarin het eten van vlees onder druk staat, wil Maven een duurzame plek zijn met een duidelijke missie e...
maandag verzonden
St.Bernardus (UK)
2021 || Hardcover || Borgerhoff & Lamberigts
Brine
The writer, the professor, and the shrimp that changed the world
2024 || Paperback || Dieter Honoré || Borgerhoff & Lamberigts
Patrick Sorgeloos is the scientist who made it his mission to eliminate hunger from the world. He found the key to accomplish that impossible task in the most unlikely niche, the brine shrimp. After the death of his father, writer Dieter Honoré meets Professor Sorgeloos, an old childhood friend of said deceased father. What starts out as a friendly, warm conversation soon culminates in a great admiration for the professor's work. The writer does what he does and documents the amazing life st...