Zoekfilters
Resultaten (3)
Om af en toe goed eten te hebben
Een Belgisch kookboek
2023 || Paperback || Mat Galle || Boekscout
Mat Galle verhaalt hoe hij als kleine jongen zijn eerste stappen zet in de keuken en langzaam een eigen kijk ontwikkelt op ‘zijn keuken’. Wat die keuken is biedt hij de lezer aan als inspiratie. Geen boek met geboden en verboden maar wel meer dan 200 zorgvuldig uitgewerkte recepten die relatief makkelijk te volgen zijn. De kern wordt gevormd door de Belgisch/Franse klassieke keuken met speelse uitstappen naar de wereldkeuken en eigen creaties. Die laatste zetten, zonder daarbij belerend t...
dinsdag verzonden
Japan in je pan
Met wat in Nederland kan
2023 || Paperback || Jeannette Stakenburg || Boekscout
Dit boek is gebaseerd op de authentieke Japanse keuken met zijn verschillende bereidingswijzen in laagdrempelige recepten. Het geeft informatie over speciale ingrediënten en legt in het kort de achtergrond uit van Washoku, de Japanse keuken. Met voorbeeldmenu’s gebaseerd op de traditionele Japanse keuken kun je meteen aan de slag. Leer deze kleurrijke, gezonde en smaakvolle keuken beter kennen. Alle gerechten zijn in de Nederlandse keuken en/of tijdens Japanse Kookworkshops in Nederland ui...
dinsdag verzonden
Midden-Oosterse hapjes
Mezze recepten voor alle gelegenheden
2024 || Paperback || Entisar Al-Ghareeb || Boekscout
De Arabische keuken wordt gekenmerkt door een rijk en gevarieerd aanbod aan snacks en lichte maaltijden. De bekendste is mezze, een voorgerecht dat vóór de hoofdmaaltijd wordt geserveerd. Het eten van een verscheidenheid aan kleine bordjes zal uw eetlust stimuleren vóór de hoofdmaaltijd. Voorgerechten zijn meestal rauwe, gekookte of gemarineerde groenten die het hoofdgerecht aanvullen, maar het kunnen ook kleine soepen of andere gerechten zijn, zoals sambusek, gebak, salades, loempia'...