Zoekfilters

Verschijningsvorm
Paperback (2)

Resultaten (3)

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het grote wildpluk kookboek / Druk 2

Met recepten van Ron Blaauw en Bobby Rust

2022 || Paperback || Edwin Florès e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Na het succes van Het grote wildplukboek komt wildplukker Edwin Florès met Het wildplukkookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddenstoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd?

In bijna 300 recepten laat Edwin Florès samen met topkok Ron Blaauw en Bobby Rust van Ron Gastrobar zien hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.

'Blijf wildplukken, meester Edwin'

Rene Redzepi ...

22,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Lekker & simpel 10 jaar

150 favoriete recepten

2022 || Paperback || Sofie van Daalen Buissant des Amorie e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Ruim tien jaar geleden gingen Jorrit en Sofie samenwonen en besloten ze hun kookkunsten te delen op een website, om aan hun moeders te laten zien wat ze hadden gegeten. Nu staan er meer dan 5.000 recepten op lekkerensimpel.com, waarmee ze meer dan 2 miljoen unieke bezoekers per maand voorzien van lekkere, niet te moeilijke recepten met ingrediënten die gewoon in de supermarkt zijn te vinden. In Lekker en Simpel 10 Jaar wordt dit jubileum gevierd met 150 favoriete recepten: zowel hoofdgerecht...

32,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Plantaardig

80 dagelijkse recepten uit de keuken van een gepassioneerde chef

Hardcover || Alexander Gershberg || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

PLANTAARDIG is een unieke culinaire gids voor een rijk, smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon. Ontdek hoe je heerlijk en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en leer hoe je zelf groenten kunt fermenteren.

Alexander Gershberg laat je kennismaken met de veelzijdigheid van de plantaardige keuken, versterkt door bijzondere Japanse en Israëlische smaaksensaties en kooktechnieken. Deze twee wereldkeukens zijn het toneel voor een ni...