Zoekfilters
Resultaten (3)
maandag verzonden
Food Futures
How Design and Technology Can Reshape our Food System
2018 || Paperback || Chloé Rutzerveld || BIS Publishers
Food Futures will radically alter your ideas about consuming and producing food. Food designer Chloé Rutzerveld questions and explores new food production technologies and translates multidisciplinary research into future food scenarios. This book explains her thoughts, process and work, which is often described as provocative, cheeky and playful - inspiring and involving consumers in the discussion about potential food futures.
Follow the conceptualization of completely edible, ‘mini vege...
maandag verzonden
Fizz
A Beginner's Guide to Making Natural, Non-Alcoholic Fermented Drinks
2019 || Paperback || Barbara Serulus e.a. || BIS Publishers || met inkijkexemplaar
Fermentation produces fantastic non-alcoholic drinks. Think of a fresh and tart kombucha, a thirst-quenching water kefir, or an earthy beet kvass…they all fizz with healthy bacteria and they all surprise you with their complex taste. More and more, you’ll see these drinks offered in top restaurants and cocktail bars. But you can also make them yourself.
Fermented drinks, with their natural sparkle and slightly yeasty taste, are a great alternative to wine or beer. They are perfect for th...
maandag verzonden
Bruis
Fermenteer zelf natuurlijk bruisende gezonde en non-alcoholische dranken
2019 || Paperback || Barbara Serulus e.a. || BIS Publishers || met inkijkexemplaar
Fermentatie brengt fantastische non-alcholische drankjes voort. Denk aan een friszure kombucha, een dorstlessende waterkefir of een aardse bietenkvass.
Stuk voor stuk bruisend door gezonde bacteriën en complex en verrassend van smaak. Ze duiken steeds meer op in toprestaurants en cocktailbars maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Gefermenteerde dranken zijn met hun natuurlijke sprankeling en licht gegiste smaken
een waardig alternatief voor wijn of bier. Ideaal voor wie minder alcohol wil...