Zoekfilters

Verschijningsjaar
2019 (3)
2022 (3)
2017 (2)
» Toon alle opties (3)
2021 (2)
2023 (2)
2024 (2)
Verschijningsvorm
Hardcover (9)
Paperback (3)

Resultaten (14)

30,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Oh she glows - elke dag

snelle, simpele vegan gerechten

Paperback || Angela Liddon || Spectrum || met inkijkexemplaar

Lisa goes Vegan - 'Angela Liddon was één van de eerste die mij enorm heeft geïnspireerd op het gebied van plantaardig eten door haar mooie foto’s en lekkere, gezonde recepten.'

Voor iedereen die gevarieerd en vegan wil eten.

Dit boek biedt familievriendelijke, overheerlijke veganistische gerechten, voor iedereen met een drukke, actieve levensstijl. De prachtige fotografie van de ruim honderd vegan recepten in Oh She Glows - Elke dag doet het hele gezin watertanden. G...

34,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Week Light

supersnelle recepten voor een goed gevoel

Paperback || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar

Week Light: supersnelle maaltijden waar je je goed bij voelt

Donna Hay's nieuwste boek Week light zorgt ervoor dat je gedurende je drukke week goed eet. Snelle en eenvoudige doordeweekse maaltijden, met groente in de hoofdrol. Donna laat je zien dat eten gaat over voeden, bijtanken en energie opdoen, op een manier die barstensvol heerlijke smaken zit. In meer dan 150 makkelijke recepten toont Donna hoe eenvoudig en snel ook heel lekker en smaakvol kan zijn.

Als klein meisje hielp zij al in de...

28,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

lots of vega

Snel, lekkker , puur & creatief koken

2022 || Hardcover || Lotte Vermeer || Keff & Dessing Publishing

Gezond plantaardig eten? Dit boek is de handleiding voor het maken van lekkere maaltijden boordevol groenten. De recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Bij elk recept worden tips en variaties voor seizoensgroenten gegeven. Daarnaast zijn heel veel basisrecepten, zoals het maken van plantaardige burgers en spreads, helder opgeknipt in duidelijke stappen. Zo zie je dat er eindeloos veel mogelijkheden en combinaties zijn en kun je zelf de lekkerste creaties maken. Je hebt geen vlees nodig ...

32,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Easy curry vega

200 heerlijke curry’s en bijgerechten

2022 || Hardcover || Madhur Jaffrey || Fontaine Uitgevers

De everseller van Madhur Jaffrey - de koningin van de curry's

'Onmisbaar in je collectie als je van Indiaas eten houdt. [...] Een heerlijk en compleet koekboek, met prachtige foto's en duidelijke aanwijzingen.' - Vegatopia

Als je wilt weten wat de Indiase keuken aan vegetarische gerechten te bieden heeft en hoe je deze gerechten op een eenvoudige manier zelf kunt bereiden - volkomen authentiek en klaar in een paar minuten - pak dan Easy curry vega erbij. Je vindt in de Indiase keuken misschien...

15,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Groente

2024 || Cards || Diversen || Becht || met inkijkexemplaar

Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente kunt bereiden. Maak aubergine-shakshuka met tahin en pijnboompitten, verras je gasten met gestoomde buns met paddenstoelen-koolvulling en gewokte paksoi, of verwen jezelf met een goedgevulde dahl met crispy kokostopping. Deze box biedt volop inspiratie om elke dag lekkere vega of vegan gerechten op tafel te zetten - of je nu veel of juist ...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,49
+
Bestel

Anna's perfecte smaken

12 simpele smaakmakers - 130 vegetarische recepten - 365 dagen lekker eten

2024 || Hardcover || Anna Jones || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

Met deze simpele smaakmakers maak je meer dan 130 vegetarische recepten

Steeds meer mensen eten geheel of gedeeltelijk vegetarisch. Chef-koks als Yotam Ottolenghi en natuurlijk ook Anna Jones bewijzen dat koken zonder vlees niet alleen gezond en simpel is, maar ook nog eens superlekker. In Anna's vijfde boek Anna's perfecte smaken staat het thema 'minimale moeite, maximaal resultaat' centraal. In elk hoofdstuk draait het om een basisingrediënt dat iedereen wel in de kast heeft staan, zoals ol...

25,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Soul Boost

Gezond en energiek koken en leven met de 5 elementen

Hardcover || Kim Vercoutere e.a. || Lannoo || met inkijkexemplaar

In dit boek vind je energetische recepten en oefeningen die elkaar aanvullen, je lichaam en geest sterker en gezonder maken en toegankelijk zijn voor iedereen. De combinatie van beide zorgt ervoor dat je te allen tijde je balans kunt vinden, ook bij momenten van pijn of onrust.Alles is gebaseerd op de vijf elementen, waardoor je met de seizoenen mee beweegt én kookt. Per seizoen komen er specifieke ingrediënten en oefeningen aan bod om de kwaaltjes van het seizoen aan te kunnen. Zo komen bi...

34,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

VEG

Simpele en heerlijke maaltijden voor iedereen

Hardcover || Jamie Oliver || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én smaak. Hij wil je ervan overtuigen dat groenten heerlijk en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist. Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor ...

38,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Patisserie Coucou

De vegan bakkerij

2023 || Hardcover || Enzo Pérès-Labourdette || Nijgh & Van Ditmar

‘Coucou mes chéris!’ riep Enzo’s Franse oma altijd als ze aan kwamen rijden onder de kersenbomen bij haar thuis. Zijn zomers als kind in Zuid-Frankrijk bracht hij met name door aan de koele houten tafel in de keuken. Hij tekende en zijn oma kookte en bakte. Terwijl ze mantecaos rolde, vertelde ze hoe zij de koekjes met zonnebloemolie en kaneel maakte, maar dat toen zij ze leerde maken als kind in Algerije, haar moeder reuzel en oranjebloesem gebruikte. ‘Mensen zoals wij, die meerdere...

50,00
Leverbaar vanaf 12 september
+
Bestel

Plant

Botanische gastronomie

2023 || Hardcover || Emile van der Staak || Nijgh & Van Ditmar

De wereld lijkt aan eten ten onder te gaan. Ga maar na: met onze verspillende manier van eten, onze fixatie op vlees en zuivel, het negeren van de seizoenen en onze voorliefde voor gemaksproducten brengen we de wereld met elke hap een stukje dichter bij de afgrond. Het moet anders. En het kán ook anders. Chef-kok Emile van der Staak van twee Michelinsterrenrestaurant De Nieuwe Winkel is ervan overtuigd dat chefs daarin een voortrekkersrol kunnen spelen. Met hun ambacht en creativiteit kunnen...