Zoekfilters
Resultaten (12)
maandag verzonden
Ica
Paperback || Eva Posthuma de Boer || Ambo|Anthos || met inkijkexemplaar
In de roman 'Ica' speelt schrijfster Eva Posthuma de Boer een spannend spel met feit en fictie. Wanneer Nadine Sprenger als debutante het Boekenbal bezoekt, maakt ze kennis met de door haar zo bewonderde Ica Metz. Tussen haar en de kleine, grote schrijfster bestaat onmiddellijk een vanzelfsprekende, maar onverklaarbare vertrouwdheid. Getroffen door de gretigheid waarmee Ica in het leven staat, maar ook door haar werk, dat leest alsof ze elk woord speciaal voor haar geschreven heeft, komt ze t...
maandag verzonden
Keukenkastje Chocola
2022 || Paperback || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast || met inkijkexemplaar
Bruut lekker, zinnenstrelend, verrukkelijk, hemels, werelds - wát een uitvinding! Een keukenkastje vol chocola. Voor het geluk en de troost.
maandag verzonden
Keukenkastje Asperge
2022 || Paperback || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast || met inkijkexemplaar
Zoals keizer Augustus zei: je moet over een probleem niet langer lullen dan de tijd die nodig is om een asperge te koken. Maar wat koken we ermee?
Een boekje vol recepten!
maandag verzonden
En het wonder dat ben jij
Paperback || Eva Posthuma de Boer || Ambo|Anthos || met inkijkexemplaar
'En het wonder ben jij' van Eva Posthuma de Boer, auteur van o.a. 'Eindeloze dagen', 'Lichthart' en 'De Comedy Club', is een doorwrochte en melancholieke roman over een onmogelijke liefde, geïnspireerd door de jong overleden kunstschilder Aad Donker, die begin jaren negentig bekend werd als lid van schilderscollectief After Nature. Na het uiteenvallen van de groep trok hij in bij zijn grote liefde in New York. Op eenendertigjarige leeftijd maakte Aad Donker een einde aan zijn leven.
Aan de h...
maandag verzonden
Eva's keukenkast
Per ingrediënt 3 recepten. Alle dagen pienter koken
2019 || Hardcover || Eva Posthuma de Boer || Nijgh & Van Ditmar
We willen allemaal minder vlees en vis, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we liefst eten van eigen bodem – is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan? Het zijn drie wensen die ons, met het oog op een gezondere wereld, bezighouden. Én waar het om draait in Eva’s keukenkast.
Wat we eten en waar het vandaan komt: het begint altijd me...
maandag verzonden
Keukenkastje Ei
2022 || Paperback || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast || met inkijkexemplaar
Een Keukenkastje boordevol ei. Die van de kip. Of van de kwartel. Of van de gans, kieviet, eend of struisvogel. Maar doorgaans van de kip. Dat ei.
De Keukenkastjes is een reeks prachtig vormgegeven boekjes. Om te verzamelen én om cadeau te doen, met elk 25 recepten rond één ingrediënt. Pienter, verspillingsvrij, en bovenal lekker.
maandag verzonden
Keukenkastje Gember
2022 || Paperback || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast || met inkijkexemplaar
Zeeliedenwijsheid: drinkt een pot gemberthee en je kater verdwijnt als sneeuw voor de zon. Maar wat kunnen we nog meer met die heerlijke, gezonde smaakmaker? Een Keukenkastje vol hartige en zoete recepten!
De Keukenkastjes is een reeks prachtig vormgegeven boekjes. Om te verzamelen én om cadeau te doen, met elk 25 recepten rond één ingrediënt. Pienter, verspillingsvrij, en bovenal lekker.
maandag verzonden
Keukenkastje Kerst
speciale editie
2022 || Paperback || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast
25 Recepten met menusuggesties en wijntips! Klassiekers, maar ook snelle feestrecepten, en voor elk wat wils: vlees, vis, vega of vegan. Elke thuiskok kan met dit kookboekje een fantastisch kerstdiner op tafel toveren!
maandag verzonden
Display de Keukenkastjes
deel 2
2022 || Hardcover || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast
maandag verzonden
BOERGONDISCH
Recepten uit Eva's groene Franse keuken
2023 || Hardcover || Eva Posthuma de Boer || NBC -Uitgeverij De Keukenkast || met inkijkexemplaar
In het huis in de Bourgogne waar (kookboeken)schrijfster Eva Posthuma de Boer een deel van het jaar woont en werkt, ontwikkelde ze een vernieuwde keuken voor iedereen - een cuisine verte, légère et gentille, ofwel groen, licht en vriendelijk. Geen platgetreden Franse paden, maar frisse, inspirerende ideeën waarin groenten een grote rol spelen en we eten wat de seizoenen bieden. Een nouvelle cuisine Bourguignonne, zou je het kunnen noemen. Mét behoud van alles waar de Bourgondische keuken ...