Zoekfilters
Resultaten (3)
morgen verzonden
The World Atlas of Coffee
From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
2022 || Hardcover || James Hoffmann || Mitchell Beazley
This ultimate guide to coffee contains comprehensive details on the beans and brews of more than 35 countries.
Niet beschikbaar
Bio(dynamische) en natuurlijke wijn
Logisch!, dynamisch!, natuurlijk?
2018 || Hardcover || Jasper Van Papeghem || Exhibitions International || met inkijkexemplaar
Wijnliefhebbers - en zijn we dat niet allemaal? - zien vaak door de bomen het bos niet meer. Biologisch is in de keuken en bij de meeste mensen thuis al lang geen onbekende meer, eerder een must, maar de wijnen lijken in ons aankoopgedrag wat achterop te hinken. Biowijn, dat is toch troebele wijn die niet zo fris ruikt? In sommige restaurants kiezen jonge sommeliers inderdaad al eens voor heel bizarre wijnen met een niet meteen appetijtelijke neus, maar er zijn heus wel heerlijke ontdekkingen...
morgen verzonden
Cocktailkenner word je zo
2018 || Hardcover || Mickael Guidot || Good Cook B.V.
Cocktails: iedereen drinkt er wel eens een en weet wat het zijn. Maar als je denkt dat een cocktail gewoon een mengsel is, heb je het mis. Elke cocktail is grondig doordacht om je de ultieme geur- en smaakbeleving te geven. De kunst van het mixen van een cocktail vertoont veel gelijkenis met de gastronomie. Welkom in de wondere cocktailwereld!
Leer alles over de essentiƫle benodigdheden, het verschil tussen shaken en stirred, de technieken om te mixen als een prof, het herkennen van een goe...