Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

(2)

19,30
Direct beschikbaar
+
Bestel

EXIN green IT foundation (Workbook)

E-book via Adobe (PDF) || Nick Bakker, Rene Visser & Michael Grundeman || Haren Publishing, Van

This workbook is meant to fully prepare yourself on the exam of EXIN Green IT Foundation. Topics dealt with are Understanding Green IT; Lifecycle management; Optimizing the Infrastructure; IT as Enabler; Governance and processes for Green IT.

In this workbook you will find 40 multiple choice exam questions from the EXIN sample exam and to help increase your knowledge about Green IT we also have included so-called get it questions.

The exam requirements and weight are specified in the exam spe...

32,99
Levertijd: 3 dagen
met 5% korting 31,34
+
Bestel

Lean Robotics

Lean & RPA, de winnende combinatie

Paperback || John Maes & Jeroen Schijns || Nubiz

Robotic Process Automation, of kortweg RPA, is het automatiseren van processen die voorheen door mensen werden uitgevoerd. RPA kan dat veel sneller en nauwkeuriger – wat niet alleen leidt tot kostenbesparingen, maar ook zorgt voor een hogere klant- en werknemerstevredenheid. Door eentonige taken over te laten aan RPA, kunnen werknemers zich volledig richten op toegevoegde waarde voor de klant en de organisatie. RPA is daarom hot – maar veel organisaties weten niet waar ze moeten beginnen.

Dit boek introduceert een effectieve, op LEAN gebaseerde aanpak om te starten met robotics en RPA. Die aanpak is het resultaat van jarenlange ervaring met RPA-implementaties en continu leren, verbeteren en perfectioneren. Dit boek is geschreven voor directieleden, managers en professionals in ICT, informatiemanagement en automatisering. Het is een echt praktijkboek, met talloze voorbeelden, handvatten en nuttige adviezen. Het boek bestaat uit vier delen: inleiding, voorbereiding, invoering en borging. Het gaat uit van een organisatiebrede visie en besteedt ook aandacht aan gewijzigde rollen en verantwoordelijkheden, gangbare problemen, klassieke valkuilen en verandermanagement....