Zoekfilters

Auteur
Rita Aalderink (2)
Verschijningsjaar
2019 (3)
2013 (2)
2017 (2)
Verschijningsvorm
Hardback (5)
Hardcover (5)
Paperback / softback (5)

(15)

39,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 37,99
+
Bestel

Sous Vide

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Hardback || Hubertus Tzschirner & Thomas A. Vilgis

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte b...

22,50
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 21,38
+
Bestel

Het slowcooker kookboek

Hardcover || Lorna Brash || Veltman Uitgevers B.V.

Als u graag gezonde, degelijke maaltijden klaarmaakt maar daar doordeweeks geen tijd voor heeft, is dit boek net iets voor u. In ongeveer 20 minuten tijd bereidt u aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die u overdag gaar laat worden in de slowcooker. 's Avonds bij thuiskomst wacht er dan een stevige soep, verwarmende stoofpot, een geurige curry of een mals stuk vlees met groenten op u. Wat u ook wilt eten, in dit kookboek vindt u er beslist het recept voor.

20,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 19,00
+
Bestel

Het Thermo Kookboek

vers en eenvoudig gemixt met de alleskunner onder de keukenmachines

Hardcover || Daniela Behr || Veltman Uitgevers B.V.

Vers en eenvoudig gemixt

- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt

- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!

- Met waardevolle tips en trucs van de ervaren blogger Daniela Behr

12,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 12,34
+
Bestel

Het airfryer ideeënboek

Hardcover || Veltman Uitgevers B.V.

In een airfryer, ook wel heteluchtfriteuse genoemd, lukken uw aardappelchips, knapperige kipnuggets of dadels in een spekjasje net zo gemakkelijk en snel als een lekkere preischotel met kruidenkorst, kruidige falafel of chocodriehoekjes van filodeeg. Want airfryers kunnen meer dan alleen frituren: ze kunnen ook bakken, grillen en koken. En dat alles bijna zonder vet. Dus, eet voortaan krokante chips en frietjes zonder schuldgevoel! Bovendien is een airfryer binnen de kortste keren op temperat...

17,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 17,09
+
Bestel

Hert Airfryer kookboek

Hardback || Veltman Uitgevers B.V.

Met een airfryer bak je voedsel sneller en met veel minder olie dan met een 'gewone' friteuse. Het eindresultaat is krokant, licht en gezond.

Met een airfryer kun je zonder schuldgevoel heerlijke Vietnamese loempiaatjes, smaakvolle frietjes, krokante kipnuggets en andere traditionele frituursnacks maken. Daarnaast kun je met een airfryer nog allerlei gerechten bereiden die je doorgaans in een oven of grill maakt: van warme groentegerechten tot falafel, burgers en zelfs taart! Dankzij zijn com...

14,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 14,20
+
Bestel

Bakken met Niels

ontdek de banketbakker in jezelf

Hardcover || Niels van Til || Scholten Uitgeverij B.V.

Bakken met Niels.

Bakken met Niels haalt de ware banketbakker in jou naar boven. Een boek vol heerlijke recepten, inspiratie en uitgebreide bakstappen maken het bakken tot een feest voor iedereen. Van ervaren bakker tot beginner, met dit bakboek bij de hand zet je de heerlijkste en mooiste appelsloffen, aardbeienrondo's en karamelwaldino's op tafel. De pure streekproducten maken deze lekkernijen onweerstaanbaar.

Maar het gaat nog veel verder want naast makkelijke en snelle recepten vind je in...

19,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 18,95
+
Bestel

Rauwkost-, kiemen- en kruidengids

eenvoudige slaatjes, lekker ongewoon, maar ongewoon lekker / gerechten met gekiemde zaden een scheuten / kruidenweetjes

Paperback / softback || Roos Van Hoof || Brouwland bvba

De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven!

Rauwkost bevat essentiële voedingsstoffen en een rijkdom aan noodzakelijke spoorelementen. Bovendien is rauwkost meestal erg vezelrijk.

Kiemende zaden zijn hoogwaardige voeding en een welkom voedingssupplement in de winter. In dit boek wordt de precieze werkwijze van het kiemen toegelicht.

Kruiden breng...

9,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 9,45
+
Bestel

Rita´s kinderkookboek koken is een feest / druk 1

Paperback / softback || Rita Aalderink || U2pi BV

Na het succesvolle kookboekje Rita's Diner Idee, een van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards, waarin ik 52 complete eenvoudige menu's heb beschreven, kreeg ik de vraag of er ook nog een eenvoudig kookboek voor kinderen zou komen. Dit is het dan geworden!

Rita's kinderkookboek KOKEN IS EEN FEEST.

Ik heb bij het schrijven van dit boekje advies van mijn kleinkinderen (Florence, Hidde, India en Texel) gekregen. We hebben een aantal recepten samen uitgeprobeerd. En niet onbelangrijk...

30,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 29,40
+
Bestel

Sous-Vide

Hardback || Bas Robben

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in

een waterbad op een lage en constante temperatuur

en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer

op. Deze techniek is in toenemende mate populair

bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide

apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.

Met Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok leer je

de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze

mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je

een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, ...

16,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 16,14
+
Bestel

Gourmet

70 internationale recepten om aan tafel te bereiden

Hardback || Lantaarn publishers

Gourmetten alleen met kerst? Met deze recepten kun je gemakkelijk het hele jaar door gourmetten. Dit boek bevat veel verschillende recepten uit verschillende landen. Geef je avond bijvoorbeeld een Grieks of Frans tintje. De recepten zijn allemaal bedoeld voor vier personen, dus nodig gerust je vrienden ook uit. Er is voldoende keus uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten en de zoete en bijgerechten worden ook niet overgeslagen. Laat je smaakpapillen verrassen en geniet van de gezellige avo...