Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

(3)

25,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 24,69
+
Bestel

Met de camper door Frankrijk

De 100 mooiste reisroutes voor motorhomes

Paperback / softback || Lannoo

?Voor wie op eigen tempo en zonder zorgen Frankrijk wil verkennen. Alle routes werden uitgestippeld en getest door kenners van de regio. Nu met nog méér routes, tips en adressen.

8,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 8,54
+
Bestel

Michelin in the pocket Sevilla

Kaart + gids - Inclusief 6 wandelroutes

Paperback / softback || Lannoo

?In deze gloednieuwe kaartgidsen speelt Michelin zijn grootste troeven uit: kwaliteitscartografie wordt perfect gelinkt aan info over alles wat je moet zien en doen in de stad van jouw keus.Resultaat is een reisgids die nauwelijks groter is dan een smartphone - en dus perfect in je spijkerbroek of binnenzak past - en die leest als een tweet.

25,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 24,69
+
Bestel

Met de camper door Europa

De 75 mooiste reisroutes voor motorhomes

Paperback / softback || Lannoo

Voor deze gloednieuwe editie van Met de camper door Europa zette Michelin maar liefst 75 routes in het 'oude continent' uit: van Zuid-Europa tot de Baltische Staten en van de Atlantische Oceaan tot de Zwarte Zee. De landen worden per regio gegroepeerd; zo kun je nog gemakkelijker grensoverschrijdende rondritten maken.Per route krijg je tips voor wat je onderweg zekerniet mag missen en een bondige beschrijving van de bezienswaardigheden. In de praktische adresboekjes vind je voor elke route ee...