Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (6)
morgen verzonden
Saus is de beste saus
een receptenboek
2023 || Hardcover || Hanne Lemmens || Pelckmans
Ben jij ook een sausmens én team ik-koop-geen-potjes? Dit is een verzameling van eigenzinnige recepten voor dips, dressings en warme sauzen die jouw gerechten een welverdiende oomph geven: van een pittige pesto tot een zachte Zuid-Franse pistou, van een met appelsienen doordrenkte zoete coleslaw uit Jordanië tot gewoonweg lasagnesoep (als je kan soppen, dan is het saus) en van de Kroatische ‘in eigen nat’ sensatie genaamd buzara tot een zelf uitgevonden koffieromige tiramisaus mét verk...
morgen verzonden
Prikkelbare darmen kookboek
Recepten voor een rustige buik
2023 || Hardcover || Michaël Sels e.a. || Pelckmans
Naar schatting een op de tien Belgen lijdt aan het prikkelbaredarmsyndroom, en toch is de aandoening nog redelijk onbekend. Buikpijnlijders blijven vaak veel te lang met hun klachten rondlopen zonder een arts te consulteren. Dat is jammer, want hoewel er geen eenduidige behandeling voor dit syndroom is, zijn er toch veel manieren om deze buikpijnklachten aan te pakken.
In Prikkelbare darmen kookboek bundelen maagdarmspecialist Heiko De Schepper en diëtist en chef Michaël Sels hun krachten. ...
morgen verzonden
Healthy Habits kookboek
2023 || Hardcover || Celien Rombouts || Pelckmans
Wil je graag voedzaam en vers eten, maar heb je geen tijd of zin om urenlang achter de kookpotten te staan? Of mis je vooral inspiratie voor die lekkere gerechten en ben je de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ helemaal beu? Dan is het Healthy Habits Kookboek iets voor jou!
In het Healthy Habits Kookboek deelt Celien Rombouts, ook wel gekend als Healthy Habits Celien, een verzameling van haar meest favoriete recepten, die iedereen kan maken, zelfs als je niet zo’n keukenprins(es) bent. Geen i...
morgen verzonden
Tafel voor één
2023 || Hardcover || Nathalie Le Blanc || Pelckmans
In België bestaat een op de drie huishoudens uit één persoon. Dus veel landgenoten koken minstens een groot deel van de tijd alleen voor zichzelf. Maar wat is het verschil tussen koken voor twee en koken voor één? Simpel: motivatie. De drempel om voor jezelf te koken is oneindig veel hoger dan die om voor twee te koken, en dus is niet koken vaker en sneller een optie. Tot je dit boek in handen krijgt en bladzijde na bladzijde ontdekt dat koken voor één ook echt een feest kan zijn. Want...
morgen verzonden
Wijnboek voor foodies
2023 || Hardcover || Kristel Balcaen || Pelckmans
Wijn en eten zijn nauw met elkaar verbonden. We laten ons allemaal graag verrassen door een lekker bord eten met een goed glas wijn dat daar perfect bij past. Maar hoe weet je welke smaken goed samengaan? En hoe leer je die zaken goed combineren? Welkom in de wondere wereld van de wijnkenner! Wijnexpert Kristel Balcaen brengt je in dit boek stap voor stap essentiële kennis over wijn bij. Ze overloopt de belangrijkste wijnstijlen en vertelt waar ze vandaan komen, gidst je langs de meest ...
morgen verzonden
Identità
2023 || Hardcover || Peppe Giacomazza e.a. || Pelckmans
Peppe Giacomazza serveert al jaren hoogstaande Italiaanse keuken in La Botte. Als chef creëert hij er telkens opnieuw zijn eigenzinnige en vernieuwende versie van klassieke Italiaanse gerechten. In Identità keert Peppe terug naar zijn roots. Hij maakt een culinaire reis door Italië, op zoek naar de basis van zijn eigen keuken – en naar zijn eigen identiteit. Tijdens zijn avontuurlijke ontdekkingstocht langs adembenemende wijngaarden en kronkelige wegen, ontrafelt hij de wortels van ...