Zoekfilters

Verschijningsjaar
2010 (2)
2017 (2)
2018 (2)
Verschijningsvorm
Hardback (7)
Paperback / softback (4)
Hardcover (2)

(14)

51,50
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 48,93
+
Bestel

Zilveren Lepel

Hardcover || Asterisk || Van Dishoeck

Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb.De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek. Sam de Voogt - NRC

Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.

Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zo...

20,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 19,00
+
Bestel

Soul food

Paperback || Mas De Vrouw met De Baard || Spectrum

Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven

De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek Soul food de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit...

15,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 14,25
+
Bestel

Het poké kookboek

50 overheerlijke recepten uit de keuken van Poké Perfect

Hardback || Quinta Witzel || Spectrum

De poké bowl verovert Nederland

Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staan. In een originele poké bowl zit je favoriete vissoort met een dressing op basis van sojasaus, geserveerd in een bowl met rijst en vers, gezond garnituur.

Het Poké kookboek bevat circa 50 eenvoudige recepten, samengesteld door de chef-kok van restaurantketen Poké Perfect. Maak zelf thuis heerlijke poké met vlees, vis of met v...

23,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 22,79
+
Bestel

Pasta / Druk 2

61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

Paperback / softback || Stefano Cavallari || Spectrum

Waan je in Italië en geniet van de pasta’s en de unieke sfeer van Spaghetteria Pasta-bar aan je eigen tafel!

Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari – chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar – neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta’s die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een tagliat...

9,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 9,49
+
Bestel

500 Italiaanse gerechten

Hardback || Lindy Wildsmith &

Deze receptenverzameling biedt maar liefst 500 ideeën voor een Italiaans getinte maaltijd, van een informeel etentje met vrienden tot een meergangendiner voor een speciale gelegenheid. Van een eenvoudige minestrone tot een met zorg bereide risotto, en van een heerlijke pizza tot een klassieke tiramisu: u vindt hier alle recepten die u zoekt.- Een inleidend gedeelte vertelt alles over benodigdheden, werkwijze en ingrediënten, en geeft advies bij problemen.- Met recepten voor verrukkelijke vl...

12,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 12,34
+
Bestel

De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine

Hardback || Francis van Arkel

De Nederlandse keuken/ Dutch Cuisine - alle recepten staan in het Nederlands en in het Engels vermeld.

Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige gerechten, die de moeite van het bereiden meer dan waard zijn. Puur koken, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker en degelijk eten voor de hele familie-ouderwets gezellig!

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschrift...

9,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 9,49
+
Bestel

Tajine

Hardcover || G. Basan

Maar weinig maaltijden geven zoveel voldoening als een hartige tajine – de rijke, geurige stoofschotel die de basis vormt van de traditionele, Marokkaanse keuken. Dit hemelse gerecht kan worden opgediend in zijn eigen, fraaie pan, die ook een tajine wordt genoemd. Vlees, gevogelte, vis of groenten worden langzaam gaar gestoofd in de stoom van het kegelvormige deksel, zodat het eten mals en sappig blijft. De gerechten worden op smaak gebracht met pittige en warme specerijen en kunnen verder w...

19,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 18,99
+
Bestel

Bangkok Street Food - Nieuwe editie

koken en reizen in Thailand

Paperback / softback || Tom Vandenberghe & Luk Thys || Lannoo

Een nieuw eetavontuur in Bangkok Begin 2015 keren Tom Vandenberghe en Luk Thys terug naar Bangkok, naar de wortels van hun streetfoodavontuur. Zeven jaar geleden ontstond het eerste streetfoodboek, maar de reeks groeide met Hanoi, Singapore & Penang en New York street food uit tot een serie met internationale faam. Nu street food wereldwijd verspreid en ingeburgerd raakt, leek het hen het geschikte moment om opnieuw de sfeer op te snuiven in Bangkok. Zoveel ervaringen rijker is het voor Tom e...

29,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 28,49
+
Bestel

XIII - Gent

13 culinaire toppers in Gent

Hardback || Femke Vandevelde || Lannoo

Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n aantrekkingskracht op hen uitoefent? Welke eet- en drinkplekjes raden zij aan?XIII Gent neemt je mee in het leven van dertien kleurrijke topchefs uit Gent. Ze laten je proeven van hun unieke kookkunst en eigenzinnige stijl, maar delen ook hun f...

22,00
Levertijd: 12 dagen
met 5% korting 20,90
+
Bestel

Made at Home / Druk 4

Ruim 150 Italiaanse familierecepten

Paperback / softback || Georgio Locatelli || Fontaine Uitgevers

Giorgio Locatelli's Made at Home is een kleurrijke verzameling van de gerechten die de onvolprezen meester van de moderne Italiaanse keuken dagelijks maakt voor familie, vrienden en zijn 'andere' familie, het team van het vermaarde Londense restaurant Locanda Locatelli. Van hartverwarmende Toscaanse tomatensoep en de lievelingssalade van zijn vrouw Plaxy, met wortel, appel en munt, tot de zaterdagse personeelsmaaltijd uit het restaurant (pizza!), rundvlees- enaardappelstoof zoals zijn grootmo...