Zoekfilters
Resultaten (16)
Elke dag lekker koken
101 inspirerende recepten voor iedereen
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of
taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...
morgen verzonden
Quick & tasty studentenkookboek
Snelle en eenvoudige recepten voor gezonde studentenkost
2022 || Hardcover || Lena Djuphammar || Centrale Uitgeverij Deltas
Studeren voor je examens, papers schrijven en dan ook nog eens tot in de vroege uurtjes feesten: het leven van een student kan zwaar zijn. Gelukkig tover je met dit hippe en tasty kookboek tal van lekkere maaltijden op tafel die niet veel tijd en geld kosten en ook nog eens heel gezond zijn. Daarnaast biedt dit boek ook gerechten die gemakkelijk mee te nemen zijn, zoals wraps of sandwiches, en recepten die geschikt zijn voor grote groepen, perfect voor een feestje of als je kookt voor je huis...
morgen verzonden
Lekker en gezond brood bakken met zuurdesem
2022 || Hardcover || Katharina TRAUB || Centrale Uitgeverij Deltas
Met dit boek bak je in een mum van tijd de lekkerste zuurdesembroden en -broodjes in je eigen oven. Van tarwe, spelt of rogge tot zelfs aardappelen, pompoenpitten of olijven: maak kennis met de gevarieerde recepten in dit boek en ontdek wat zuurdesem precies is, hoe je hem zelf maakt en welk meel het meest geschikt is. Bovendien krijg je concrete oplossingen voor als het misgaat en het deeg niet doet wat het moet doen. Kortom, dit is het perfecte boek voor iedere beginnende en gevorderde zuur...
morgen verzonden
Lekker genieten van wild
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled pork van wild zwijn, damhertsteak, wildbruschetta of chili con ree - dit boek bewijst hoe veelzijdig de wildkeuken kan zijn. Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.
morgen verzonden
De ultieme barbecue bijbel
2022 || Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas
Haal alles uit je barbecue met dit lijvige boek vol bruikbare tips, technieken en heerlijke recepten. Ontdek onder meer welke grill voor jou geschikt is, welke grillaccessoires je écht in huis moet hebben en hoe je keer op keer een perfect gegaard stuk vlees of vis serveert. Of je nu inspiratie zoekt voor rubs en marinades, bijgerechten of zelfs vegan- en veggierecepten, met de meer dan 100 recepten in dit boek beleef je ongetwijfeld de lekkerste zomeravonden met vrienden en familie. Hét ul...
morgen verzonden
Het complete brood bakboek
De heerlijke smaak van brood in 50 authentieke recepten
2022 || Hardcover || Eric Kayser || Centrale Uitgeverij Deltas
Herontdek de heerlijke smaak van brood in 50 authentieke recepten! Tarwe-, rogge- of griesmeelbrood, brood met kastanjes, kaas of vijgen, bao bao buns, focaccia, naan, brioche of chocoladebroodjes… in dit boek vind je de beste traditionele, creatieve en internationale bereidingen!
Welke ingrediënten en materialen heb je nodig? Hoe maak je zuurdesem? Hoe kan je veelgemaakte fouten voorkomen? Met de stap-voor-stapinstructies en duidelijke foto's wordt het kinderspel om je eigen ambachtelijk...
morgen verzonden
Originele tosti's en croques
2022 || Hardcover || Bastien Petit || Centrale Uitgeverij Deltas
Ontdek de veelzijdigheid van tosti's en croques in dit smakelijke kookboek! Snel, gemakkelijk en altijd lekker … geen wonder dat tosti's en croques zo geliefd zijn bij jong en oud. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd croque monsieur of tosti ham-kaas te zijn. In dit boek vind je een heleboel originele tostirecepten om van te watertanden. Wat dacht je van een zuiderse croque met geitenkaas, basilicum en pijnboompitten? Een lentefrisse tosti met gerookte zalm, asperges en ricotta? Of een he...
De lekkerste lunchbox ideeën
Van wraps tot salades: 50 originele recepten voor de middagpauze
2024 || Paperback || Centrale Uitgeverij Deltas
Hartige wraps, frisse salades of knapperige broodjes: in dit boek vind je meer dan 50 originele recepten voor de middagpauze die weinig tijd vragen en makkelijk mee te nemen zijn. Elke dag is het weer een uitdaging: wat gaat er in de lunchbox? Met dit boek zijn saaie lunches verleden tijd! Wat dacht je van een heerlijke niçoisewrap met tonijn? Of een pittige burritobowl met zalm? Bovendien ontdek je tal van ideeën voor tussendoortjes en snacks om een kleine honger te stillen.
morgen verzonden
Lekker ijs zelf maken
De beste recepten zonder ijsmachine
2021 || Hardcover || Camilla HAMID || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Met de recepten in dit boek maak je het lekkerste ijs met slechts een paar ingrediënten en zonder ijsmachine. Snel, eenvoudig en toch romig: het kan! Maak kennis met verrassende combinaties zoals mascarpone-ijs met frambozenswirl of munt-chocolade-ijs. Heb je zin in zoet maar geen zin in de extra calorieën? Wat dacht je van ijs van zoete aardappel of kokosijs met banaan? En als het tijd is om te serveren, maak je de hoorntjes en toppings helemaal zelf.
morgen verzonden
Zin om te bakken
klassieke en originele recepten om je vingers bij af te likken
Hardcover || Trish Deseine || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je ...