Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (2)
Verschijningsjaar
2023 (3)

Resultaten (4)

21,99
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Met liefde koken voor de liefde

Lekker, makkelijk en gezond

2024 || Spiral bound || Rein Wouters || Boekscout

Persoonlijke belevenissen van de auteur met koken, eten, afvallen, aankomen en weer afvallen. Met een knipoog naar liefde en kunst wordt de lezer aan de hand genomen om indruk te kunnen maken met koken. Eenvoudig te bereiden lekkere en gezonde recepten uit Amerika, Zuid-Europese en Aziatische landen met een brede variatie aan maaltijdmomenten.

21,99
Levertijd: 4 werkdagen
+
Bestel

Makkelijke gerechten uit de Airfryer
Het handige Airfryer-kookboek

2023 || Paperback || van Weert Saskia || Boekscout

Met een Philips Airfryer maak je de meest uiteenlopende gerechten. Deze heteluchtfriteuse is een combinatie van een barbecue, oven en friteuse. Snel op temperatuur en de gerechten zijn in no time klaar. In dit Airfryer kookboek vind je makkelijke recepten voor onder meer chicken wings, gevulde aardappel en gebakken banaan. Daarnaast vind je in Makkelijke gerechten uit de Airfryer handige tips voor het gebruik en het schoonmaken van Airfryers. In de baktijdentabel vind je snel terug hoelang en...

32,99
Levertijd: 4 werkdagen
+
Bestel

Puur

Voeden in plaats van vullen

2023 || Hardcover || Bodile Overdevest || Boekscout

Puur, gezond en zoveel mogelijk onbewerkt eten hoeft helemaal niet groots, ingewikkeld en meeslepend te zijn. Dit boek bewijst dat. Het draait er allemaal om, wat je in de kast hebt staan. Door middel van de boodschappenlijsten kan je weekboodschappen doen, wat je uiteindelijk tijd én geld gaat schelen! Daarbij wordt een verdiepingsslag gemaakt door praktische tips en een gedegen onderbouwing waarom het zo belangrijk is om bepaalde voeding te consumeren of een gezonde leefstijl aan te houden...

26,99
Levertijd: 4 werkdagen
+
Bestel

Op doktersrecept

Een kookboek met medische weetjes, te lezen met een korreltje zout!

2023 || Hardcover || MA Kooijman,MD || Boekscout

Dat voeding veel met je lijf doet, dat weten we inmiddels wel. Je komt ervan aan, je valt ervan af, je wordt er vrolijk van, gezonder of juist minder gezond. Maar wat nu de medische achtergrond van voeding is, daar weten we niet altijd alles van. In dit boek probeer ik mijn achtergrond als arts, maar ook mijn studie biomedische wetenschappen, waarbij mijn aandachtsgebied voeding en metabolisme was, te combineren met mijn passie voor koken. Daarnaast combineer ik deze twee met mijn voorliefde ...