Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

(4)

34,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Rudolph's Bakery

Rudolph van Veen

Het gevoel van het tv-programma in boekvorm!

Het 24Kitchen-programma Rudolph's Bakery is het eerste Nederlandse tv-programma waarin bakken - zowel zoet als hartig - centraal staat.

Alle bakrecepten van Rudolph van Veen zijn nu gebundeld in een prachtig en sfeervol boek waar de liefde voor het bakken vanaf druipt! Rudolph's Bakery is meer dan alleen een receptenboek en staat vol met bijzondere extra's. Zo is er een speciaal hoofdstuk voor het zelf maken van eetbare cadeautjes en leuke speciale k...

19,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 18,95
+
Bestel

Rudolph's cupcakes compleet

Hardcover || Rudolph van Veen

15,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 14,25
+
Bestel

Rudolph kookt

het basiskookboek voor iedereen

Rudolph van Veen

In zijn nieuwe kookboek Rudolph kookt laat meesterkok Rudolph van Veen zien dat iedereen kan koken! Of je nu een echte beginner bent of meer gevorderd, Rudolph kookt biedt voor iedereen culinaire inspiratie en uitdaging. Met eenvoudige receptuur, basisrecepten, veel tips en aandacht voor kook- en bereidingstechnieken, is Rudolp kookt een onmisbar basisboek dat in geen enkele keuken mag ontbreken!

Rudolph van Veen is bekend van het digitale foodchannel 24Kitchen

16,50
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 15,68
+
Bestel

Rudolph & de jonge bakkers

Hardback || Rudolph van Veen || Karakter Uitgevers BV

Van de boeken van Rudolph van Veen zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht

Bakken is een feest!

Help jij graag in de keuken en houd jij, net als Rudolph, ook van lekkere taarten en koekjes? Dan is dit bakboek echt iets voor jou! Bakken is een feest en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

In dit boek leert Rudolph je de mooiste en lekkerste taarten, cupcakes, ontbijtjes, hartige hapjes en koeken te bakken. Met behulp van de handige tips en duidelijke basisuitleg in het eerste hoofdstu...