Zoekfilters

Verschijningsjaar
2011 (9)
2013 (5)
2007 (3)
» Toon alle opties (2)
2009 (3)
2010 (3)
Taal
Nederlands (25)

(26)

9,75
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 9,26
+
Bestel

Liefde is niet blind / druk 1

Hardcover || Morya & Geert Crevits

"In je hart ben je anders. In je hart ben je licht. In je hart ben je vrede. In je hart ben je liefde. En dit stukje liefde heeft in jou vorm gekregen door de eeuwen heen, door de levens heen... In jouw leven zijn dingen die je kan begrijpen die niemand je uitgelegd heeft... Wees rustig gekeerd naar je hart, ontvang de liefde van je eigen hart en weet dat er een weg is naar het hart van de ander..."

Meester Morya is een Meester van Wijsheid, iemand die vanuit zijn eenheid met het Goddelijke d...

22,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 20,90
+
Bestel

Vertrouwen in jezelf / druk 2

Hardcover || Morya & Geert Crevits

Meester Morya zegt:

"Denk niet dat je fouten maakt wanneer je geen liefdevolle aandacht kan geven aan jezelf en aan anderen. Het is een leerproces en ook daarin is het nodig geduld te kunnen hebben.

Als je liefde vraagt, zal je liefde krijgen. De liefde is in je eigen hart aanwezig, maar je moet ze ontdekken. Dat wil zeggen dat je de energie toelaat te stromen en ontdekt dat je de liefde altijd in je hart hebt en tot uitdrukking moet brengen."

Het boek 'Vertrouwen in jezelf' van Morya is (net...

22,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 20,90
+
Bestel

Bewust handelen / druk 2

Hardcover || Morya & Geert Crevits

Meester Morya zegt:

"Het leven is eeuwig. Het was, het is en het zal zijn, en daarmee bedoel Ik: jouw leven is eeuwig. De innerlijkheid en de uiterlijkheid moeten samen komen in het leven. Dat is een moeilijk iets, want vaak is de mens zich niet bewust van de innerlijke kracht, de innerlijke draagkracht die hem bezielt..."

De boeken van Morya, dat is spiritualiteit van de hoogste plank, uitgelegd in eenvoudige taal. Of je het boek nu leest als spirituele studie, in stukjes als korte bezinning...

22,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 20,90
+
Bestel

Ontmoeting met engelen / druk 2

Hardback || Morya & Geert Crevits

Meester Morya zegt:

"Als je de trilling van de vreugde kan voelen in je hart, weet dan dat er een engel naast je staat die dit veroorzaakt. Vanuit de vreugde kan je contact hebben met engelen.

De engelen zullen altijd in de omgeving zijn waar vernieuwing komt, maar dikwijls op de achtergrond, als trilling, als klank, als een fenomeen dat nog niet te duiden valt.

Als het erg moeilijk gaat in bepaalde gebieden op deze aarde, moet je daar niet heensnellen, maar je kan daar je engel naartoe sture...

22,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 20,90
+
Bestel

Morya Kracht 1: Kiezen om jezelf te zijn

Hardback || Morya & Geert Crevits

Meester Morya zegt:

"Er is een kracht in het leven die je verder brengt, en de mogelijkheden in jezelf zijn oneindig. Jouw leven is in werkelijkheid oneindig, omdat de capaciteit in jouw hart oneindig is.

Dit boek is eigenlijk een pleidooi dat je de weg naar de vreugde zou gaan voor jezelf. Wacht niet op de anderen, maar zet een klein stapje vanuit jezelf."

'Kiezen om jezelf te zijn' is een prachtig boek over leren leven met je innerlijke kracht. Meester Morya spreekt o.a. over meditatie, ver...

23,90
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 22,71
+
Bestel

Morya Zoeken en Vinden kaartenset 3: Begeleiding

Paperback / softback || Morya & Geert Crevits

"Begeleiding" is de derde kaartenset van een reeks van drie; je kan deze set gebruiken voor alle soorten vragen, van heel praktisch tot heel subtiel, maar ze is in het bijzonder aangewezen voor spirituele vragen.

De Morya kaarten zijn ideaal voor het beantwoorden van al je vragen. Voor eenvoudige vragen trek je één kaart, voor complexe vragen trek je een kaart voor elke mogelijkheid die je voor je ziet. Het geheel van de kaarten geeft je inzicht in wat de beste keuze voor je is. Je kan de ...

9,75
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 9,26
+
Bestel

Morya Bezinning 9: Gelukkig durven zijn

Hardback || Morya & Geert Crevits

"Als je iets op een goede manier hebt gedaan, kan je daar van genieten. Als je weet: 'kijk, dat was nu echt goed, ik ben daar mezelf in kunnen zijn, ik heb ervan kunnen genieten', dan kan je jezelf kennen in alle eerlijkheid die er in jouw wezen is, en dat moet je durven doen."

Een boekje vol nuttige raad en ook met een aantal geruststellende woorden waardoor je je leven in het juiste perspectief kan plaatsen. Morya toont je welke keuzes en welke handelingen er belangrijk zijn om tot een gelu...

14,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 13,30
+
Bestel

Morya Wisdom 2: Simplicity

Paperback / softback || Morya & Geert Crevits

"Everything on this Earth gives the impression of being transitory, and yet there is always a fundamental and enduring activity taking place and this is what you should try to find and to experience. Once you experience this, you will be a happy person and will understand, through the great spectacle of life, what it is all about. You will understand the deeper meaning of life, something that will never leave you, something that will follow you from life to life in an evolution of blossoming ...

19,85
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 18,86
+
Bestel

Spiritueel dagboek

Paperback / softback || Morya & Geert Crevits || Mayil Publishing House

"Jouw leven is verbonden met een groter, dieper Leven. De uitdaging is enkel om te leren zien wat er reeds is."

176 bladzijden, volledig in kleur met prachtige bladvullende foto's; ca. 130 bladzijden met lijntjes voor je eigen notities. Motiverende handleiding in het begin van het boek, met uitleg over hoe en wat je in je dagboek kan schrijven. Op een aantal bladzijden is er ruimte voorzien voor creativiteit. Een juweeltje, verlucht met inspirerende zinnen en teksten van Morya.

22,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 20,90
+
Bestel

Morya Kracht 6: Thuis in je eigen leven

Hardback || Morya & Geert Crevits || Mayil Publishing House

Tekst achteraan op het boek:

"Het is niet voor niets dat je leven is zoals het is."

"Wat is de grote betekenis van het leven? Wat is die diepe kracht die in mij aanwezig is? Het zou kunnen zijn dat je daar aanvankelijk bang voor bent."

'Verlies ik niet mijn tijd door met onbenulligheden bezig te zijn en is het wel belangrijk wat ik doe?'

"Er zijn heel veel kleine kantjes aan het leven, heel veel remmingen in het leven, maar wanneer je ervan uitgaat dat er een goedheid is in je eigen hart, dan...