Zoekfilters

Verschijningsjaar
2017 (2)
Verschijningsvorm
Hardback (2)
Hardcover (2)

(5)

19,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 18,99
+
Bestel

Hete vuren

grillen en koken op houtskool & briketten

Hardcover || Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas || Fontaine Uitgevers B.V.

Hete vuren; grillen & koken op houtskool & briketten

Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: dure hardware is niet per se nodig om te genieten van een mail stuk gegrild vlees. Wel type barbecue je ook hebt, met de juiste kennis en techniek kan iedereen koken op hout, houtskool en briketten.

Hete vuren staat vol informatie over de beste materialen en accessoires, handige technieken om het vuur aan te steken en natuurlijk de kunst van het grillen zelf. Het geeft...

19,99
Leverbaar vanaf 1 januari
met 5% korting 18,99
+
Bestel

Hete vuren (Heruitgave)

het basisboek voor de barbecue

Paperback / softback || Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas || Fontaine Uitgevers B.V.

Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: je hebt er geen dure uitrusting voor nodig. Welk type barbecue je ook hebt, met de juiste kennis en techniek kan iedereen koken op hout, houtskool en briketten. Hete vuren staat bomvol informatie over de beste materialen en accessoires, handige technieken om het vuur aan te steken en natuurlijk de kunst van het grillen zelf. Met heldere vuistregels voor gaartepunten en stap-voor-stapbeschrijvingen van bereidingstechnie...

29,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 28,49
+
Bestel

Hete rook

de basis voor low & slow barbecue

Hardback || Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas || Fontaine Uitgevers B.V.

Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt.

Welke appa...

32,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 30,40
+
Bestel

Hete kolen compleet

Hardcover || Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas || Fontaine Uitgevers B.V.

Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green

Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kole...

29,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 28,49
+
Bestel

Groen op kolen

Hardback || Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas || Fontaine Uitgevers

Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen

geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een

vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en

fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken.

Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe

je ze op de BBQ kunt gebruiken.

De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere,

vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt

kunnen ...