Zoekfilters

Verschijningsjaar
2010 (2)

(3)

28,50
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 27,08
+
Bestel

Turks op maat

Iyi Yolculuklar

Paperback || Gerjan van Schaaik

De Turkse taal staat de laatste jaren steeds meer in belangstelling, mede door de toegenomen populariteit van Turkije als reisbestemming.

Turks op maat is een taalcursus waarmee je in korte tijd de basis van het Turks leert. Je leert de taal met behulp van dialogen, uitleg over de grammatica en spreek- en schrijfoefeningen. Dit boek is bedoeld als een opmaat voor verdere verkenning van de Turkse taal.

Het Turks wordt aangeboden vanuit praktische en communicatieve situaties, zoals de eerste ken...

40,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 38,90
+
Bestel

Standaardgrammatica Turks / druk 2

Paperback || Gerjan van Schaaik

Het Turks heeft een totaal andere structuur dan het Nederlands en de moderne talen in de ons omringende landen. Een systematisch opgebouwde kennis van de grammatica van het Turks is nodig om deze taal te kunnen lezen, schrijven, spreken en verstaan.

Standaardgrammatica Turks beschrijft op overzichtelijke wijze de taalregels van het Turks en aan de hand van deze regels wordt uitgelegd hoe je woordgroepen vormt van woorden en zinnen van woordgroepen – klaar voor gebruik!

Voor de toegankelijkhei...

37,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Conversatieboek Turks / Druk 5

Paperback || Gerjan van Schaaik

Het Conversatieboek Turks sluit aan bij de Basiscursus Turks en is bedoeld om de spreekvaardigheid te vergroten. Hiertoe zijn twee cd's bijgeleverd met de uitgesproken tekst van zestien dialogen. In het boek zijn deze uitgeschreven, vertaald en van een uitleg voorzien.

Daarnaast bevatten zowel de cd's als het boek de tekst van de luisteroefeningen uit de Basiscursus Turks, evenals een uitgebreide serie driloefeningen die gedaan kunnen worden om bepaalde grammaticale patronen onder de knie te ...