Zoekfilters

Verschijningsjaar
2020 (2)
Verschijningsvorm
Hardback (4)

(5)

12,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 12,34
+
Bestel

Tajine

de heerlijke gerechten uit de Noord-Afrikaanse stoofpot

Hardback || Francis van Arkel

De tajine vindt haar oorsprong in Marokko. Je kunt er eenpansgerechten in maken in vele variaties. De warmteoverdracht vindt in de tajine langzaam plaats, wat de smaak van de gerechten enorm ten goede komt.

Francis van Arkel heeft een aantal tongstrelende recepten samengesteld voor de tajine: recepten met vlees, wild en gevolgelte, met vis, schaal- en schelpdieren, vegetarische recepten en ook recepten van couscous en andere bijgerechten. De diverse smaken krijgen in de tajine alle tijd om go...

12,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 12,34
+
Bestel

De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine

Hardback || Francis van Arkel

De Nederlandse keuken/ Dutch Cuisine - alle recepten staan in het Nederlands en in het Engels vermeld.

Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige gerechten, die de moeite van het bereiden meer dan waard zijn. Puur koken, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker en degelijk eten voor de hele familie-ouderwets gezellig!

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschrift...

12,99
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 12,34
+
Bestel

Stoomoven

Hardback || Francis van Arkel

De stoomoven is hot!

Het is licht en het is lekker. Vitaminen en mineralen lossen niet op in water, maar blijven bewaard; het is dus gezond. Aan stomen komt geen vet te pas. Stomen is eeuwenoud en toch helemaal van deze tijd. Een reden voor Francis van Arkel om heerlijke recepten te ontwikkelen voor de stoomoven.

15,00
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 14,25
+
Bestel

Gezond eten uit de airfryer - FSC MIX CREDIT

Hardcover || Francis van Arkel

Cadeautip voor hem & haar!

Slank het nieuwe zomerseizoen in!

Gezond eten uit de airfryer: De airfryer past bij uitstek in een gezond eetpatroon. Dit nieuwe kookboek staat boordevol heerlijke recepten op basis van verse en pure ingrediënten vol gezonde mineralen en vitamines. Lekkere ontbijtjes, fitte hoofdgerechten, zorgeloze zoetigheden en energieke tussendoortjes – je kunt met de airfryer de klok rond eten, verantwoord en gezond. Met dit nieuwe kookboek haal je het beste uit de airfryer ...

9,95
Levertijd: 4 dagen
met 5% korting 9,45
+
Bestel

Vandaag ben ik de chef - FSC MIX CREDIT

recepten voor (toekomstige) keukenprinsen en -prinsessen

Hardback || Francis van Arkel

Vandaag ben ik de chef!

Wordt het een heel menu of toch liever alleen een voorgerecht? Iets lekkers voor na school of een traktatie? Het maakt allemaal niet zoveel uit, want samen bakken en koken is juist zo leuk omdat je het samen doet. In dit boek vind je een groot aantal verrassende recepten die kinderen van 6 tot 12 jaar samen met hun ouders kunnen maken. Laat de kinderen zo veel mogelijk zelf doen.

Het resultaat zal fantastisch zijn!

Specificaties:

Hardcover, 96 pagina's

Formaat: 21,5 x...