Zoekfilters

Verschijningsjaar
2014 (2)
Verschijningsvorm
Hardback (2)
Hardcover (2)

(5)

8,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 8,54
+
Bestel

Sambals en Sauzen uit de Indonesische keuken

Hardcover || Ciska Cress || RuitenbergBoek B.V.

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers).

De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, ...

11,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 11,39
+
Bestel

De Surinaamse keuken

Hardcover || Ciska Cress || De Lantaarn B.V.

De Surinaamse keuken is zeer uitgebreid. De voorouders van de Surinamers zijn immers afkomstig uit Azië, Afrika, Amerika en Europa. Iedere bevolkingsgroep bracht de lekkerste gerechten uit hun traditionele keuken mee. Uit deze vermenging van culturen ontstond de unieke Surinaamse keuken met een eigen onderscheidend karakter. Geen wonder dat deze keuken niet alleen divers, maar ook nog eens uitzonderlijk lekker is!

In dit kookboek treft u de variatie aan die de Surinaamse keuken zo aantrekkel...

17,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 17,09
+
Bestel

Indonesische hapjes, koekjes en drankjes

Hardback || Ciska Cress || De Lantaarn B.V.

Heerlijke recepten van een simpel drankje tot een smaakvol hoofdgerecht. Inclusief de Indonesische benamingen en uitleg over de producten. Op eenvoudige wijze beschreven. Ciska Cress is met recht een begrip in de wereld van de Indonesische en Surinaamse kookkunst.

17,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 17,09
+
Bestel

Selamat makan

Hardback || Ciska Cress || Lantaarn publishers

Wie aan de Indonesische keuken denkt, denkt aan Ciska Cress

14,99
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 14,24
+
Bestel

Vegetarisch Indonesisch kookboek

Paperback / softback || Ciska Cress || Lantaarn publishers

Een verzameling recepten uit de Indonesische keuken. Met gerechten die natuurlijk vaak tahu en tempé bevatten, Indonesische vleesvervangers bij uitstek vanwege hun hoge gehalte aan eiwitten, koolhydraten, enzymen en vitaminen.