Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

(3)

24,90
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 23,66
+
Bestel

Disco 1. Nieuwe Herziene druk / Druk 4

een moderne leergang Latijnse taal en cultuur

Hardback || Caroline Fisser & Prim Verhoeven

In deze herziene druk is de grammatica-uitleg verbeterd en zijn achterin overzichten van de basiswoorden per les opgenomen (ook op de website kunnen de leerlingen in het Woordjesoefenprogramma de woordjes per les oefenen). Het formaat van het boek is iets kleiner; tevens is het boek nu lichter. Aan de Latijnse teksten zelf is niets veranderd. De belangrijkste veranderingen zijn doorgevoerd in het Werkschrift: daarin zijn nieuwe oefeningen opgenomen die beter aansluiten bij de grammaticale lijn.

15,00
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 14,25
+
Bestel

Disco 1 Werkschrift Nieuwe Herziene Druk / Druk 4

Paperback / softback || Caroline Fisser & Prim Verhoeven || Primavera Pers

In de herziene druk van Disco 1 is o.a. de grammatica-uitleg verbeterd en zijn achterin overzichten van de basiswoorden per les opgenomen. Aan de Latijnse teksten zelf is niets veranderd. De belangrijkste veranderingen zijn doorgevoerd in het Werkschrift: de oefeningen sluiten nu beter aan op de grammaticale lijn en tevens is de nummering overzichtelijker. Dit nieuwe werkschrift heeft een genaaide rug: kan niet stuk, en door een speciale lijm ligt het goed open.

24,90
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 23,66
+
Bestel

Disco 1 Tekstboek / Druk 3

Paperback || Caroline Fisser & Prim Verhoeven

Disco is een innoverende methode waarin de leerlingen actief worden betrokken bij het leerproces. Met deze methode wordt zowel zelfstandig werken als zelfstandig leren gerealiseerd. De methode is flexibel te gebruiken en biedt bovendien toetsmateriaal en verdiepingsmateriaal voor snelle leerlingen. Disco sluit daardoor geheel aan bij de eisen die de vernieuwde Tweede Fase aan de leerlingen stelt en bereidt hen daar optimaal op voor. Disco 1 bestaat uit een Tekstboek ( 27,50) en een Werkschrif...