Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (3)
maandag verzonden
Brood 2
met zuurdesem of gist uit eigen oven
2020 || Hardcover || Levine van Doorne || Forte culinair || met inkijkexemplaar
‘Met dit boek kan thuisgebakken brood niet mislukken.’
Brood uit eigen oven is het lekkerste wat er is. In dit boek, een gebonden heruitgave van haar tweede boek Meer brood uit eigen oven laat Levine van Doorne zien hoe je een brood kunt bakken met verschillende soorten deeg. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Levine maakt het je makkelijk. Aan de hand van een handige omrekentabel legt ze uit hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. Natuurlijk blijft Lev...
maandag verzonden
Bijzonder simpel
Indrukwekkend lekker koken zonder fratsen - voor elkaar of jezelf
2020 || Hardcover || Alison Roman || Spectrum || met inkijkexemplaar
‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur o.a. De wereld thuis met Ronald Giphart
maandag verzonden
Vegan comfort food
2020 || Hardcover || Jason Tjon Affo || Becht || met inkijkexemplaar
Vegan comfort food, beter laat de kleurrijke keuken van Jason Tjon Affo zich niet omschrijven. In dit prachtige kookboek deelt Jason, bekend van The Indigo Kitchen, zijn allerbeste veganistische recepten. Door de natuurlijke kleurstoffen zijn de gerechten een feest voor het oog en dankzij Jasons multiculturele afkomst hebben ze ook een tropisch tintje. Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sti...